کد خبر:۲۲۴۳۱۶

هند نفت ایران را بیمه کرد

شرکت ملی نفتکش ایران یک نفتکش هندی را که از خدمات بیمه دولتی هند برخوردار است برای صادرات نفت به این کشور اجاره کرد.
هند نفت ایران را بیمه کرد

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»،  رویترز به نقل از فعالان کشتیرانی اعلام کرد شرکت ملی نفتکش ایران با اجاره کردن یک کشتی که از خدمات بیمه ای شرکت های دولتی هند برخوردار است توانسته صادرات نفت ایران به هند را افزایش دهد.

 

به گفته این منابع برای نخستین بار است که شرکت ملی نفتکش ایران یک کشتی هندی را که از پوشش خدمات بیمه ای شرکت های دولتی هند برخوردار است اجاره می کند.

 

نام این کشتی اومواتی پرم است که در مالکیت شرکت کشتیرانی مرکاتور هند قرار دارد. این کشتی در ماه دسامبر یک محموله نفت ایران را برای پالایشگاه مانگالور ارسال کرده است.

 

یک مقام نفتی هند در پاسخ ماه نوامبر خود به پرسش یکی از نمایندگان این کشور در مورد طرح بیمه محموله های نفتی ایران توسط دهلی نو به امکان اجاره کشتی های برخوردار از بیمه شرکت های هندی توسط ایران اشاره نکرده بود.

 

بر اساس این طرح مسوولیت وارد آمدن خسارت یا نشت محموله های نفتی ایران برعهده شرکت های بیمه دولتی هند قرار می گیرد. زمانی که شرکت ملی نفتکش ایران از کشتی های خود استفاده می کند این مسوولیت برعهده شرکت های بیمه ایرانی است.

 

پیش تر دولت هند طرحی را تهیه کرده بود که بر اساس آن پالایشگاه های هندی می بایست کشتی های هندی را اجاره می کردند و با این کشتی ها نفت ایران را وارد می کردند. این طرح با استقبال مواجه نشد زیرا این کشتی ها فقط تا سقف 50 میلیون دلار بیمه می شدند. بیمه متعارف یک نفتکش حدود 1 میلیارد دلار است.

 

بر اساس این گزارش شرکت ملی نفتکش ایران این کشتی هندی را برای دو ماه اجاره کرده است.

 

اتحادیه اروپا از اواسط سال 2012 ارائه خدمات بیمه ای توسط شرکت های اروپایی به محموله های نفتی ایران را ممنوع کرد. دولت ژاپن برای مقابله با این تصمیم قانونی را از تصویب پارلمان گذراند که بر اساس آن محموله های نفتی صادراتی ایران به ژاپن تا سقف 7.6 میلیارد دلار توسط توکیو بیمه می شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار