کد خبر:۱۶۸۸۷۱
تاکید هند بر ادامه خرید نفت از ایران
هند با اشاره به تداوم خريد نفت از ايران، از تسليم شدن در برابر خواسته واشنگتن براي قطع روابط دهلي نو با تهران در زمينه انرژي خودداري کرده است.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، پراناب موکرجي، وزير دارايي هند يکشنبه در پايان سفر دو روزهاش به شيکاگو از ادامه خرید نفت ایران از سوی هند به عنوان سیاست کشورش در آینده یاد کرد.
وي افزود: براي هند امکان پذير نيست که در زمينه کاهش چشمگير واردات از ايران تصميم گيري کند؛ چرا که ايران در ميان کشورهايي که توانايي تامين نيازمنديهاي اقتصادهاي نوظهور را دارند، کشوري مهم محسوب ميشود.
هند که چهارمين مصرف کننده نفت در جهان است، پس از چين، دومين مشتري نفت ايران به شمار ميرود و سالانه حدود ۱۲ ميليارد دلار نفت خام از ايران خريداري ميکند؛ اين ميزان نفت حدود ۱۲ درصد از مصارف نفتي هند را تشکيل ميدهد.
باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا در آخرين روز سال ۲۰۱۱ ميلادي تحريمهاي اقتصادي جديدي را عليه بانک مرکزي ايران به امضا رساند که بر پايه آن شرکتها و بانکهاي خارجي که به مبادله مالي با بانک مرکزي اقدام کنند، مشمول مجازات و تحريمهاي واشنگتن خواهند شد.
در اين قانون از شرکتهاي مالي خارجي خواسته شده است بين مبادله با بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و صنعت نفت اين کشور و مبادله با بخش مالي آمريکا، يک گزينه را انتخاب کنند.
وزراي خارجه اتحاديه اروپا دوشنبه، ۳ بهمن (۲۳ ژانويه) در نشستي در بروکسل درباره تحريم واردات نفت از ايران و مسدود کردن داراييهاي بانک مرکزي جمهوري اسلامي در کشورهاي عضو اتحاديه به توافق رسيدند.
قرار است که اين تحريمها از اول ژوئيه ۲۰۱۲ به اجرا گذاشته شود.
همچنين اتحاديه اروپا فروش الماس، طلا و ساير فلزات گرانبها به جمهوري اسلامي را ممنوع کرده است.
واشنگتن در تلاش است اقتصادهاي نوظهور در آسيا (که بزرگترين بازار نفت ايران را تشکيل مي دهند) را به توقف واردات نفت از جمهوري اسلامي ترغيب کند؛ چين و هند هر دو با اين تحريمها مخالفت کردهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.