مجلس در راي اعتماد بايد خواست مردم و رهبري را لحاظ كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۷۵
قادري در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

مجلس در راي اعتماد بايد خواست مردم و رهبري را لحاظ كند

نماينده مردم شيراز در مجلس گفت: با توجه به مسائل بعد از انتخابات دولت و مجلس بايد همكاري بهتري را داشته باشند و در اين راه مجلس بايد خواست مردم و رهبر را در دادن راي اعتماد لحاظ كند.

جعفر قادري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» گفت: مجموعه مجلس با راي بيش از 200 نفر در جريان تبليغات انتخابات و راي بالاي مردم به احمدي نژاد در روز انتخابات ايجاب مي‌كند كه دولت آينده به گونه‌اي عمل كند كه پاسخگوي اين حمايت و اعتماد باشد.

وي با اشاره به اينكه تعامل دولت و مجلس در روزهاي آينده بايد بهتر از گذشته باشد، تصريح كرد: به وجود آمدن مسائل بعد از انتخابات و ذهنيت سازي طيف مقابل دولت باعث مي‌شود كه دولت و مجلس همكاري بهتري را داشته باشند و در اين راه مجلس بايد خواست مردم و رهبر را در دادن راي اعتماد لحاظ كند.

قادري اظهار داشت: دولت آينده با همدلي و همكاري مجلس مي تواند دولتي كارآمدتر و تواناتر باشد كه پاسخ مطالبات و خواسته هاي عموم مردم را بدهد.

عضو كميسيون برنامه و بودجه گفت: دولت بايد وزراي را به مجلس معرفي كند كه به تمام خصوصيات و ويژگي هاي يك وزير لايق را داشته باشد تا مجلس هم با بررسي دقيق به آنها راي اعتماد بدهد.

وي اظهار داشت: وزرايي كه در آينده روي كار مي‌آيند بايد اهل مشورت با وزارتخانه خود باشند و معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌هاي امام و انقلاب باشند و گوش به فرامين مقام معظم رهبري دهند.

قادري در پايان گفت: دولت و مجلس با همكاري و تعامل خوب مي توانند يك مجلس و دولت واحد و اصولگراي واقعي جهت پيشبرد اهداف نظام تشكيل دهند./انتهاي پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار