رضاي خدا مبناي راي اعتماد نمايندگان به وزراي پيشنهادي باشد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام سيد احمد ميرعمادي در خطبههاي اين هفته نماز جمعه در جمع نمازگزاران روزه دار خرم آبادي در مصلاي الغدير اين شهر، دقت نمايندگان در تاييد وزراي پيشنهادي را ضروري دانست و تصريح كرد: دولت در حال شكل گيري کابيينه دهم بايد با توجه به فرصتها و ظرفيتها با بهره گيري از منابع استاني كارآمده و متخصص ضمن تحقق سند چشم انداز توسعه ايراني اسلامي را به عنوان يك نظام كارامد جهاني مطرح كند.
وي با اذعان به اينكه دولت دهم از پشتوانه عظيم مردمي و حمايت رهبر معظم انقلاب برخودار است، تاكيد كرد: دولت دهم بايد از اين فرصت به نحو مطلوب در راستاي پيشرفت كشور بهره برداري كند.
حجت الاسلام ميرعمادي مشاركت 40 ميليوني ملت ايران در انتخابات را ناشي از ارتباط مستقيم بين نسلي در ايران اسلامي دانست و اظهار داشت: برخلاف ادعاي دشمنا جوانان نسل سوم انقلاب با حضور چشمگير خود در صحنه انتخابات اثبات كردند كه نه تنها ارتباط آنها با آرمانهاي انقلاب گسسته نشده بلكه پررنگ تر و مستحكم تر شده است.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر از اين شهدا به عنوان دو يار ديرين امام(ره) و بنيانگذار دولت مكتبي در كشور ياد كرد و افزود: دولت نهم دولتي متاثر از دولت مكتبي، مذهبي، ولايتمدار و خدمتگزار شهيد رجايي است كه ياد و خاطره اين دولت را در اذهان متبادر مي كند.
وي از ساده زيستي و مردم داري به عنوان دو ويژگي بارز شهيد رجايي و باهنر نام برد و ياداور شد: اين دو شهيد والا مقام خدمتگزاران پاكي بودند كه خالصانه به محرومان و مستضعفان خدمت كردند.
ميرعمادي شهيد رجايي و شهيد باهنر را دو الگوي ارزشمند براي دولتمردان كشورمان دانست و ادامه داد: هفته دولت فرصت مناسبي براي بازگويي عملكردها، رويكردها، فرصتها و ظرفيتها از جانب دولتمردان است.
امام جمعه خرم آباد در بخش ديگري از سخنان خود رها شدن نفس را عامل تمام گرفتاريهاي بشر عنوان كرد و گفت: حفظ آبرو، موقعيت اجتماعي و سياسي ايجاب مي كند كه انسان از نقش خود مراقبت كند.
وي ماه مبارك رمضان را ماه مراقبت از نفس ذكر كرد و اذعان داشت: با مراقبت از نقش، اعمال انسان ارزش مي يابد.
حجت الاسلام ميرعمادي بر حفظ حرمت ماه مبارك رمضان تاكيد كرد و افزود: مسئولان امر بايد با مظاهر روزه خواري علني به طور حساب شده و با تدبير برخورد كنند.
امام جمعه خرم آباد در پايان خواستار اهتمام مسئولان براي رفع مشكل كم آبي در برخي مناطق شهري و روستايي لرستان شد و تصريح كرد: سزوار نيست در استاني كه از منابع عظيم آبي برخوردار است، مردم با مشكل كم آبي مواجه باشند./انتهاي پيام/