کد خبر:۳۹۳۶۴۹
یک متخصص علوم رفتاری:

دوستی‌های پیش از ازدواج دلیل ۸۵درصد جدای‌ها

یک متخصص علوم رفتاری گفت: ۸۵ درصد از زوجینی که قبل از ازدواج دارای روابط گسترده بوده‌اند، بعد از ازدواج دچار اختلافات مختلف شده‌ و همین موضوع باعث جدایی آن‌ها شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مجید ابهری، متخصص علوم رفتاری و آسیب‌شناس اجتماعی درباره دوستی‌های قبل از ازدواج گفت: یکی از دلایل افزایش آمار طلاق کوتاه بودن مدت آشنایی قبل از ازدواج است، چرا که زوجین در این مدت با نقاط و ضعف‌های یکدیگر آشنا شده و می‌توانند قبل از رسیدن به مرحله عقد یا ازدواج تصمیم نهایی خود را بگیرند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از دختران و پسران آشنایی قبل از ازدواج را با دوستی و روابط عمیق اشتباه گرفته‌اند و تصور می‌کنند منظور از آشنایی داشتن هر گونه رابطه است، در حالی که از نگاه رفتار‌شناسی فرارفتن روابط از محدوده آشنایی قبل از ازدواج باعث یکنواختی و تکراری شدن و همچنین دل‌زدگی دختر و پسر می‌شود.

 

متخصص علوم رفتاری تاکید کرد: ۸۵ درصد از زوجینی که قبل از ازدواج دارای روابط گسترده بوده‌اند، بعد از ازدواج دچار اختلافات مختلف شده‌ و همین موضوع باعث جدایی آن‌ها شده است.

 

ابهری افزود: دوستی قبل از ازدواج ممکن است تلفنی، مکاتبه‌ای، سایبری و یا حضوری باشد که در بین این روابط باید خانواده‌ها نظارت داشته باشند و معیارهای ارزیابی را به فرزندان خود آموزش دهند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه داشتن روابط زناشویی قبل از ازدواج یکی از دلایل سردی روابط بعد از ازدواج است بنابراین منظور ما درباره آشنایی قبل از پیوند زناشویی، شناسایی رفتار، اخلاق و سلیقه‌های مختلف است.

 

دکتر ابهری درباره راهکارهای پیشگیری از این موضوع بیان کرد: سازمان‌ها و نهادهای متولی مثل وزارت جوانان و سازمان‌های فعال در امور زنان با سیاست‌گذاری‌ها و حمایت‌های عملی خود می‌توانند باعث افزایش آمار ازدواج شوند.

 

وی در پایان گفت: این سازمان‌ها با ایجاد سیاست‌های ازدواج و مراکز همسر گزینی و اختصاص بودجه‌های حمایتی برای برگزاری مراسم ازدواج آسان می‌توانند با الگوسازی جوانان را تشویق به ازدواج کنند.

 

منبع: سینانیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار