کاهش ۲۲ درصدی تصادفات نوروز
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۰۹۹

کاهش ۲۲ درصدی تصادفات نوروز

شمار تصادفات ۲۴ ساعت گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۲ درصد کمتر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور امروز در گرگان گفت: بیشتر تصادفات ۲۴ ساعت گذشته واژگونی و سرخوردگی خودروها  ناشی از لغزندگی جاده ها بود.


سردار اسکندر مومنی افزود : ترافیک در جاده های کشور هم اکنون پرحجم اما روان است  و  بیشتر  جاده های  شمالی کشور نیز به سبب بارندگی لغزنده است .


وی از رانندگان خواست هنگام رانندگی در جاده های لغزنده فاصله مناسب با  خودروی جلویی را رعایت کنند.


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت : واژگونی ناشی از خستگی و خواب آلودگی ، سرعت و سبقت غیر مجاز علت بیشتر  تصادفات در سفرهای نوروزی امسال بود .


سردار مومنی افزود: اگر رانندگان این سه عامل را در نظر بگیرند تصادفات ۷۰ درصد کاهش می یابد.


وی گفت : ۴۲ درصد  تصادفات امسال واژگونی خودروها بود که اگر پنج کیلومتر سرعت خودروها  کاهش یابد واژگونی خودروها ۱۵ درصد کمتر می شود .


وی همچنین از کاهش تصادفات خبر داد و گفت: در هفته نخست امسال  تصادفات ۸ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کمتر شده است.


مومنی  گفت: در جاده های  استان های تهران ، فارس ،  خراسان رضوی ، اصفهان و کرمان  بیشترین  تصادف ها  اتفاق افتاده است .


وی افزود: استانهای مازندران، گیلان ، قم ، فارس و خراسان رضوی پر رفت و آمد ترین جاده های کشور بودند.


سردار مومنی همچنین از مسافران خواست زمان برگشت خود  به مقصد را مدیریت کنند و بازگشت خود را به چهاردهم فرورین موکول نکنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار