شهرداران متخلف بايد بركنار شوند
به گزارش خبرنگار شهري«شبكه خبر دانشجو»، حمزه شكيب در جلسه صبح امروز شوراي شهر گفت: بحث اضافه اشكوب جديد است در شورا هم اين مشكلات وجود نداشت و اگر شهردار متخلف منطقه بركنار شود ديگر شاهد اين تخلفات نخواهيم بود.
رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران افزود: اضافه اشكوب و اتفاقاتي كه در شهر مي افتد بايد مورد پيگيري قرار گيرد.
شكيب خاطرنشان كرد: برج 25 طبقهاي كه در منطقه يك در حال احداث بوده و 3 طبقه ديگر براي فرود هلي كوپتر در آن در حال احداث بوده و از دفتر شهردار نيز قابل رويت بوده است و اين موضوع كه شهردار به آن اشراف نداشته صحيح نيست.
وي تاكيد كرد: مطابق قانون بايد تمام برج هاي 25 طبقه داراي پد فرود هلي كوپتر باشند و بنابراين ساختن 3 طبقه با بهانه احداث محل فرود هلي كوپتر بيمعناست.
رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران خاطرنشان كرد: قبل از اينكه با مردم برخورد كنيم بايد ابتدا مقابل دستگاه هاي دولتي و حكومتي بايستيم و ساخت و سازهاي غير مجاز آنها را تخريب كنيم.
عليرضا دبير نيز خاطرنشان كرد: بايد شورا در مورد اين مسائل و مسالهاي مانند منوريل تعيين تكليف كند./انتهاي پيام/