کد خبر:۴۰۲۴۳۵
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران خبر داد

توافق نهایی هسته ای منجر به ایجاد رونق اقتصادی در بخش مسکن خواهد شد

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با بیان این‌که فراهم شدن مقدمات توافق نهایی هسته ای منجر به ایجاد رونق اقتصادی در بخش مسکن خواهد شد، تاکید کرد: لغو تحریم های اقتصادی می تواند منجر به گردش مالی بین مردم و متقاضیان بازار مسکن و افزایش قدرت خرید آن ها برای خانه دار شدن، گردد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسام عقبائی اظهار کرد: در سه ماهه پایانی سال 93 تحت تاثیر افزایش نسبی حجم معاملات، خیز خروج از رکود در بازار مسکن برداشته شد و همان گونه که پیش بینی می شد در بهار 94 نیز همزمان با افزایش حجم معاملات مسکن، قیمت ها به حالت ثابت باقی ماند و ثبات ایجاد شده در بازار مسکن به حالت قبل ادامه پیدا کرد.

 

وی با بیان این‌که فراهم شدن مقدمات توافق نهایی هسته ای منجر به ایجاد رونق اقتصادی در بخش مسکن خواهد شد، تاکید کرد: لغو تحریم های اقتصادی می تواند منجر به گردش مالی بین مردم و متقاضیان بازار مسکن و افزایش قدرت خرید آن ها برای خانه دار شدن، گردد.

 

وی با بیان این‌که در بهار امسال به هیچ وجه افزایش قیمت مسکن نخواهیم داشت، گفت: در اردیبهشت ماه همزمان با شروع جدی معاملات در بازار مسکن، حجم معاملات خرید و فروش بین متعاملین افزایش یابد.

 

رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران تاکید کرد : افزایش حجم معاملات در اردیبهشت ماه به طور قطع به معنای بروز گرانی در بازار مسکن نخواهد بود که البته سیاست های دولت و مسئولان مسکن و اجرای هر چه سریعتر طرح های تامین مسکن در این زمینه نقش مهمی خواهد داشت.

 

عقبائی همچنین در خصوص حجم معاملات مسکن انجام شده در اسفند ماه 93 اعلام کرد: در آخرین ماه سال قبل، در شهر تهران 15 هزار و 896 قرارداد اجاره، 16 هزار و 217 قرارداد خرید و فروش و هزار و 138 مورد قرارداد پیش فروش منعقد شده است.

 

وی افزود: همچنین طی اسفند 93 در کل کشور در مجموع 96 هزار و 318 مورد خرید و فروش مسکن، 50 هزار و 386 مورد اجاره و 4 هزارو  616 مورد معامله پیش فروش و در مجموع 151 هزار و 320 فقره معامله انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار