کد خبر:۴۰۲۹۸۴
خشونت به سبک غربی؛

این مرد سنگدل‌ترین دزد جهان است + تصاویر

پسری رذل نیمه های شب بعد از کشف مردی که وسط خیابان در حال مرگ بود، به جای اینکه برای کمک به قربانی با اورژانس تماس بگیرد، در نهایت بی شرمی تلفن همراه و پول های او رابه سرقت برد و سپس از آنجا گریخت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، پسر ۱۹ ساله انگلیسی به نام " اسکات استفنسن"جیب های قربانی ۲۲ ساله را که در خیابان در حال مرگ بود، خالی کرد.


قربانی ،پسر ۲۲ ساله  بعد از سرگیجه و اصابت سرش به جسم سنگینی بیهوش شده و روی زمین وسط خیابان افتاده بود.

 

 


"استفنسن" و دوستش " دال واکر" قربانی را در نیمه های شب در خیابان کشف کردند اما به جای تماس با امبولانس و نجات جان پسر ۲۲ ساله، پول ها و تلفن همراه او را دزدیدند و او را رها کردند تا بمیرد.


صبح روز بعد قربانی توسط مردم دیده شد در حالی که  مرده بود.یک معاینه کالبد شکافی از جسد آشکار کرد پسر ۲۲ ساله از ضربه وارد شده به سرش و رها شدن در سرمای شدید چند شب گذشته جان باخته بود.

 

 


عکسهای سارق" استفنسن" ، او را در حالی که با بی شرمی خارج از دادگاه در حال فریاد زدن است ، نشان می دهد.


" استفنسن" در روز ۳ شنبه قبل از ورود به دادگاه ،جلوی عده زیادی ازمردم که در حال غذا خوردن بودند، شروع به فریاد زدن و دشنام کرد . او با متشنج کردن جو، ژست های عجیبی برای دوربین خبرنگارها گرفته بود.

 

 


" استفنسن" به جرم سرقت و اهمال در نجات جان یک بیگناه مجرم شناخته و به زندان فرستاده شد.او به چهره ای سنگدل در خبرگزاری های محلی انگلیسی  تبدیل شده است. دادگاه نهایی او، حکم مدت زمان زندانی و مبلغ غرامت را تعیین خواهد کرد.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حقیقت
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰
نه...باور کن آل سعود از این بدترن...
4
0
malip
۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
امام رحمت الله فرمودند ما اگر از آمریکا و اسراییل بگذریم از ال سعود نخواهیم گذشت
مینا
Iran, Islamic Republic of
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
خوب همین احمق ها به داعش می پیوندند و اون بلاها رو سر مردم بی گناه می آرند دیگه .
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار