بی‌احتیاطی سه جوان باعث انفجار منزل سه طبقه
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۳۳۴۵

بی‌احتیاطی سه جوان باعث انفجار منزل سه طبقه

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی در یک منزل مسکونی سه طبقه و سه مجروح در این حادثه خبر داد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در تشریح جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۸:۵۶ شب گذشته آتش سوزی در یک منزل مسکونی در منطقه نارمک، میدان ۴۱ به ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اعلام شد.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: بلافاصله دو ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند که مشاهده شد آتش سوزی در یک منزل سه طبقه که طبقه همکف آن و در پارکینگ یک واحد مسکونی ساخته بودند رخ داده است.

 

وی افزود: در این واحد حدوداً ۴۰ متری سه جوان در حال پرکردن گاز فندک بودند که به علت نشت گاز و ایجاد جرقه انفجار و سپس آتش سوزی رخ داد.

 

ملکی در ادامه بیان داشت: در این حادثه هر سه جوان دچار سوختگی و آسیب دیدگی شدند که آتش نشانان آنان را خارج و تحویل عوامل اورژانس دادند.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی خاطرنشان کرد: آتش نشانان پس از اطفای کامل حریق و انجام اقدامات ایمن سازی عملیات خود را در ساعت ۱۹:۵۱ به پایان بردند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار