بيانيه ميرحسين به اين معناست كه دستگاه قضايي بيايد و من را بگيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۳۵۶
ولي زاده در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

بيانيه ميرحسين به اين معناست كه دستگاه قضايي بيايد و من را بگيرد

عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين گفت: بيانيه ميرحسين به اين معناست كه دستگاه قضايي بيايد و من را بگيرد و با مروري گذرا بر اين بيانيه مي توان دريافت كه موسوي با زبان بي زباني خواهان دستگيري خودش است.

بهادر وليزاده در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه بيانيه دو روز پيش ميرحسين دور از منطق و تدبير است، گفت: بيانيه ميرحسين بر خلاف آنچيزي كه در نامه عنوان كرده است در جهت ملتهب كردن اوضاع كشور است و البته تندتر و خشن تر از بيانيه هاي قبلي منتشر شده است.

وي تصريح كرد: بيانيه ميرحسين به اين معناست كه دستگاه قضايي بيايد و من را بگيرد و با مروري گذرا بر اين بيانيه مي توان دريافت كه موسوي با زبان بي زباني خواهان دستگيري خودش است.

ولي زاده افزود: ميرحسين با بيانيه هاي خود آبروي نظام را زير سوال برده است و بايد توسط دستگاه قضايي در خانه خود محبوس شود.

عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به اظهارات سردار جعفري در رابطه با اظهارات خاتمي و موسوي خوئيني ها در چند ماه اخير گفت: اظهارات وي بر حسب وظيفه و در جهت روشنگري افكار عمومي است.

وي ادامه داد: برخي از رسانه ها و چهره هاي اصلاح طلب سخنان سردار جعفري را دستاويزي قرار داده اند تا نيروهاي امنيتي كشور را زير سوال ببرند و خود را از كانون توجه خارج كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار