آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۵۳۰
مطهری‌نژاد در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نشست فصلی مردم سالاری در ماه رمضان برگزار می‌شود

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری از احتمال برگزاری نشست فصلی تشکل متبوعش در ماه مبارک رمضان و در تهران خبر داد.

میرزابابا مطهری‌نژاد در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»،با بیان اینکه شورای مرکزی تشکل متبوعش در سال جدید تاکنون دو جلسه تشکیل داده است، اظهار داشت: در حال حاضر مهم‌ترین برنامه شورای مرکزی ایجاد هماهنگی میان دفاتر استانی و فعال‌تر کردن آن‌ها است و در این راستا شاخه تهران به صورت منظم جلساتی را با مسئولین حزب در استان‌های مختلف کشور برگزار می‌کنند.

 

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری با بیان اینکه تمامی فعالیت‌های ما با شورای هماهنگی اصلاحات هماهنگ است، ادامه داد: دفاتر استانی ماموریت پیدا کرده‌اند تا افراد مد نظر خود را براساس شاخصه‌های تعیین شده در حزب، شناسایی و معرفی کنند که نتایج بررسی‌‌های آنان در نشست فصلی که احتمالا در ماه مبارک رمضان در  تهران برگزار خواهد شد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
مردم از دید این آقایان فقط بهایی ها هستند و باقی صهیونیست ها.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار