تجهيز اتاق بازرگاني سيستان و بلوچستان به سرور مركزي صدور كارت بازرگاني
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۷۵
رئيس اتاق بازرگاني سيستان و بلوچستان خبر داد:

تجهيز اتاق بازرگاني سيستان و بلوچستان به سرور مركزي صدور كارت بازرگاني

رئيس اتاق بازرگاني سيستان و بلوچستان گفت: اين اداره به سرور مركزي سيستم صدور كارت بازرگاني و اتصال به اينترنت پر سرعت مجهز شد.

عبدالحكيم ريگي ميرجاوه در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: از ابتداي سال تاكنون 190 نفر از اعضاي اتاق بازرگاني زاهدان و نمايندگي‌ها براي گرفتن ويزا به كشورهاي مختلف معرفي شدند.

وي افزود: در حال حاضر براي 138 نفر كارت حقيقي و حقوقي بازرگاني صادر، و يا كارت آنها تمديد شده است.

رئيس اتاق بازرگاني استان در ادامه تصريح كرد: با برگزاري جلسات متعدد به مسائل و مشكلات تجار داخلي با تجار پاكستاني و حل اختلافات بين آنها پرداخته شده است.

ريگي ميرجاوه افزود: مصوبه دولت در ارتباط با بخشودگي 10 درصدي در بندر چابهار نيز اجرايي شد.

وي گفت: بندر چابهار به امكانات تخليه و بارگيري بيشتر مجهز، و خدمات انباري آن به بخش خصوصي واگذار شد.

رئيس اتاق بازرگاني استان سيستان و يلوچستان تصريح كرد: همچنين در روابط تجاري بين ايران و پاكستان قانون معافيت ترجيحي بين دو كشور (پي. تي. آ) اجرا شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار