به اذعان كارشناسان اسرائيلي، فروپاشي اين رژيم اجتناب ناپذير است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، سردار يدالله جواني، ديروز 27 شهريور ماه در تجمع راهپيمايان ياسوجي در مصلاي امام خميني (ره) ياسوج ضمن تحليل روند شكل گيري اسرائيل در منطقه و نيز سير مراحل مبارزه با اين رژيم اظهار داشت: در 30 سال اول شكل گيري اسرائيل، كشورهاي عربي راه سازش را در پيش گرفتند كه در همين فضاي سرخوردگي و نااميدي فلسطين و حتي كشورهاي عربي، امام خميني (ره) سياست نجات قدس را مطرح كرد و به اين ترتيب اسلام به عنوان يك دين پويا و رهايي بخش وارد مبارزات فلسطينيها شد.
وي حزب الله را عقبه استراتژيك جمهوري اسلامي در لبنان دانست و افزود: در 30 سال دوم حضور اسرائيل در منطقه، نقش ايران در مبارزه با اين رژيم ساختگي به حدي تاثيرگذار بود كه با شروع جنگ 33 روزه و نبرد اسرائيل عليه حزب الله به اذعان رسانههاي غربي، اين جنگ در حقيقت جنگ اسرائيل عليه ايران نام گرفت.
جواني تصريح كرد: تثبيت اسرائيل در منطقه به دليل دلبستگي اعراب به دنيا و تفرقه آنها صورت گرفت، اما با شكل گيري انقلاب اسلامي، اين انقلاب به كانون الهام بخش تمام حركات و مبارزات انقلابي تبديل شد.
معاون سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شناخت شيوههاي دشمني را مهمتر از دشمن شناسي دانست و خاطرنشان كرد: دشمن با اذعان به اين موضوع كه حمله به جمهوري اسلامي به كمك ابزار نظامي، نتيجهاي در پي نخواهد داشت، ابزار و شيوههاي فرهنگي را براي نيل به اين هدف خود برگزيده است.
وي اضافه كرد: خاورميانه امروز، با همه وجود، نمايشگاهي از پيروزيهاي پي در پي ايران است و ايران در حال ورود به باشگاه قدرت جهاني است.
جواني گفت: دشمن قراردادن مردم در برابر نظام را تنها راه ساقط كردن انقلاب اسلامي تصور مي كند، لذا با تهاجم فرهنگي، اين حركت را آغاز كرده است كه در چنين شرايط غبار آلود و فتنه انگيزي، حتي خواص نيز ممكن است به بي بصيرتي گرفتار شوند.
معاون سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در پايان با بيان اينكه امروز ملت ايران نفس نظام سلطه را به شماره انداخته است، اظهار داشت: هوشياري ملت در حفظ وحدت و تبعيت از مقام معظم رهبري است؛ چرا كه دشمن انسجام ما را نشانه گرفته است./انتهاي پيام/