آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۰۶۸
سلیمی نمین:

مشکل جهان امروز بیرون آمدن دست شیطان از آستین‌های مختلف است

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گفت: مشکل جهان امروز بیرون آمدن دست شیطان از آستین‌های مختلف است به گونه‌ای که حتی نخبگان در شناسایی دشمن با مشکل مواجه شده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عباس سلیمی‌نمین امشب در همایش «انقلاب امام خمینی (ره) و چالش‌های دوران انتظار» که در فرهنگسرای غدیر برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی هم در زمینه مفهومی و هم در بخش ساختاری گام‌‍‌های عمیقی برداشته است.

 

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با اشاره به فرهنگ سازش پیش از انقلاب، تصریح کرد: بسیاری از مفاهیمی که قبل از انقلاب می‌توانست ارزشمند باشد تبدیل به مفاهیم مخدرگونه شده بود و پذیرش برخی از این مفاهیم با زمینه ظهور در تضاد اساسی بود.

 

وی با اشاره به این تفکر که برخی امام زمان (عج) را قدرت ویژه‌ای متفاوت از سایر ائمه (ع) می‌دانند، متذکر شد: این تصور درست نیست بلکه شرایط اجتماعی که منتظران ظهور ایجاد می‌کنند جامعه را برای قبول اطاعت فراهم می‌کند و اگر جامعه با عدالت فاصله داشته باشد امر ظهور محقق نمی‌شود.

 

سلیمی‌نمین به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: انقلاب اسلامی گام بلندی در راستای شناخت ساختارهایی که شیاطین حاکم بر جوامع بشریت داشتند، برداشت.

 

وی خاطرنشان کرد: در جهان امروز بسیاری از کشورها ظلم را به گونه‌ای پذیرفتند که گویا نظام خلقت ظلم‌پذیر بوده است و آنان مجبورند مظلوم باشند.

 

وی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی در کشور ایران تا جایی پیش رفته بودیم که گمان می‌کردیم باید رژیم صهیونیستی را به عنوان بالاترین نژاد بپذیریم و تحت حاکمیت مطلق اسرائیل باشیم.

 

سلیمی‌نمین افزود: مسئله‌ای که این معادله را بر هم زد قطعاً انقلاب اسلامی بود که توانست مقتدرانه جلوی این پدیده را بگیرد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی با طرح این پرسش که آیا مدعیان واقعی ظهور افرادی هستند که جامعه را به شناخت دعوت می‌کنند یا نسبت به آن بی‌تفاوت هستند، تصریح کرد: فرد انقلابی کمک به شناخت ساختارهای حاکم بر جهان می‌کند و نسبت به آن بی‌تفاوت نیست و در واقع در مسیر شناخت گام بر می‌دارد.

 

وی شناخت را امری تدریجی عنوان کرد و گفت: فرمول انجمن حجتیه بین شناخت ساختارهای حاکم بر جهان و اوضاع زمان فاصله می‌اندازد.

 

سلیمی نمین با تأکید بر اینکه ما باید در مسیر روشنگری برای فهم مسائل حیاتی که حضرت حجت طرح می‌کنند، گام برداریم بیان کرد: اگر جامعه اسلامی از این مسائل حیاتی فاصله بگیرد زمینه ظهور در جامعه فراهم نمی‌شود.

 

تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم را در کشور رقم زد

 

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان اینکه تا زمانیکه انقلابی نباشیم نمی‌توانیم ساختارهای نظام بین‌الملل را بشناسیم، خاطرنشان کرد: دانشجویان تا زمانیکه سفارت آمریکا را فتح نکردند چیزی از جاسوسی‌ها و جنایاتش کشف نکردند اما به محض تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم در کشور رقم خورد و حتی این انقلاب نیز به سایر ملت‌ها کمک کرد تا انقلاب‌های درونشان خاموش نشود.

 

وی با بیان اینکه ما امروز در مکاتب مشکل نداریم، یادآور شد: سختی و پیچیدگی در جهان امروز خدعه و فریبی بوده که بر جهانیان حاکم است.

 

سلیمی نمین اظهار کرد: مشکل جهان امروز بیرون آمدن دست شیطان از آستین‌های مختلف است به گونه‌ای که حتی نخبگان در شناسایی دشمن با مشکل مواجه شده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه وقتی داعش از آستین آمریکا بیرون آمد برخی شخصیت‌های برجسته شناخت خوبی از خود نشان ندادند، بیان کرد: اگر درایت مقام معظم رهبری در مسئله داعش در سوریه نبود امروز داعش به اهداف شوم خود می‌رسید.

 

وی با بیان اینکه وقتی در جامعه ما یک پدیده نوظهور شیطانی وارد صحنه می‌شود اگر نعمت ولایت نباشد کار بسیار دشوار می‌شود، متذکر شد: در ابتدای انقلاب اسلامی اگر ولایت نبود ما با حزب چپ آمریکایی مواجه بودیم که عدالت‌طلبی را دنبال می‌کرد اما تیزبینی حضرت امام جلوی توطئه‌ها را گرفت.

 

سلیمی نمین با تأکید بر اینکه مدعیان اسلامی باید در مسیر مهدویت باشند، تصریح کرد: اندیشه‌های سازش‌کارانه می‌گوید انقلاب اسلامی خطا کرده است اما انقلاب اسلامی یک خیز بلند در مسیر شناخت بشریت ایجاد کرد که اگر به نقطه اوج نرسد امام زمان (عج) ظهور نمی‌کند.

 

این پژوهشگر بیان کرد: ظهور زمانی محقق می‌شود که جامعه تشنه عدالت باشد و این عدالت بدون شناخت محقق نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه خدمت بزرگ انقلاب اسلامی شناخت خدعه و نیرنگ شیاطین بوده است، این سوال را مطرح کرد که چگونه افرادی که بازیچه شیطان شده‌اند خود را مدعی ظهور می‌دانند.

 

سلیمی نمین با بیان اینکه الگوی علوی با الگوی مهدوی تفاوتی ندارد، تصریح کرد: پیام حضرت حجت با پیام امام علی (ع) یکی است و تفاوتی ندارد و تنها زمینه پذیرش و فهم بشریت فرق کرده است.

 

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه بین انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی تفاوت وجود دارد، اظهار داشت: آرمان‌های انقلاب اسلامی مطابق با کرامت بخشی انسان‌ها است و مختص ملت خاصی نیست اما در جمهوری اسلامی بحث اندیشه و توان و تولید فکر ما بوده که می‌تواند دچار خدشه و ایراد باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار