آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۶۸۱

ادامه واکنش‌ها به پوشش نامتعارف نمایندگان اروپایی در دیدار با لاریجانی

پوشش نامناسب و غیرمتعارف برخی نمایندگان اتحادیه اروپا در دیدار رسمی با رئیس مجلس موجب انتقاد رسانه‌ها و برخی نمایندگان مجلس شد اما در کمال تعجب رسانه‌هایی که حاشیه‌های این دیدار را پوشش دادند دیروز پشت درهای بهارستان ماندند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پیک بامدادی، سفر جمعی از نمایندگان اتحادیه اروپا به تهران که در سفر قبلی شان دیدارهای یواشکی با تعدادی از آشوبگران در سفارتخانه های خارجی حاشیه ساز شده بود برخی نمایندگان را از سفر دوباره هیات اروپایی به کشورمان نگران کرده بود.

کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دعوت کننده این هیات رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است و شنیدیم هماهنگی ها صورت گرفته است تا اتفاقات گذشته رخ ندهد.

اما در نخستین دیدار پارلمان نشینان اروپایی این حاشیه ها کلید خورد.

پوشش نامناسب و زننده و همچنین رفتارهای غیردیپلماتیک برخی نمایندگان اتحادیه اروپا در نخستین دیدار رسمی با رئیس و برخی نمایندگان مجلس به سرعت تعجب و انتقاد بسیاری را در پی داشت؛ انتقاداتی که از همان نمایندگان مجلس آغاز شد.

نصرالله پژمان فر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: متاسفانه وادادگی و بی دقتی جدی در رفت و آمدهای رسمی و غیررسمی صورت می گیرد که این نشان دهنده ضعف ما در دیپلماسی خارجی ماست.

وی افزود: در این سفر با مظاهر کاملا بی حجابی ، بدحجابی و با لباس های کاملا زننده در جلسات حضور پیدا کردند که اگر گاهی مسئولان، مردم و ماموران امنیتی فردی را با این وضع در خیابان ببینند تذکر می دهند و به نظر می رسد اینها می خواهند از قوانین ما عبور و بی احترامی کنند.

نماینده زن پارلمان اروپا البته در بازگشت از سفر خود به ایران علت تغییر ناگهانی پوشش و ساپورت پوش شدنش را که به گفته مسئولان مجلس در سرویس بهداشتی انجام شده القای آزادی پوشش به زنان ایرانی عنوان کرده است.

پوشش نامناسب این عضو هیات اروپایی در رسانه ها و تذکر نمایندگان از یک طرف، موجب اصلاح پوشش مهمان خارجی در دیدارهای بعدی شان شد و از طرف دیگر موجب شد این خبرنگاران دیروز با کارت قرمز مجلس برای ورود به خانه ملت روبرو شوند.

این موضوع به صحن مجلس هم کشیده شد و ابوالقاسم جراره نماینده مردم بندرعباس گفت: وظیفه رسانه ها اطلاع رسانی است و متاسفانه از ورود خبرنگاران پارلمانی خبرگزاری های ارزشی فارس، تسنیم و ایسنا به مجلس شورای اسلامی جلوگیری شده است که علت آن انعکاس خبر حضور نامناسب هیات پارلمانی اروپا بود.

وی افزود: این هیات آداب دیپلماتیک و آداب عرفی و قانونی کشورمان را رعایت نکرده اند که لازم است به تشریفات مجلس تذکر داده شود که نه تنها تذکرات لازم را نداده بلکه با خبرنگاران ارزشی ما برخورد کرده و لازم  است هرچه سریع تر از این عزیزان دلجویی شود.

تعدادی از این خبرنگاران و عکاسان هم در مصاحبه ای اعلام کردند که به ما گفته شده است به خاطر عکس هایی که دیروز گرفتید اجازه ورود به مجلس ندارید.

یکی از این خبرنگاران هم گفت: صلاح نمی دانم در این باره صحبت کنم.

همه این اتفاقات در حالی در مجلس رخ داد که دیروز در خانه ملت از نمایندگان ملت تا اهالی دولت از آزادی بیان و مطبوعات سخن می گفتند.

روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در واکنش به حواشی دیدار پارلمان اروپا اعلام کرد که رعایت آداب، پروتکل ها و قوانین مربوطه باید به صورت جدی به این فرد یادآوری می شد که در این زمینه تذکرات لازم به مسئولان اجرایی برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه داده شد اما در این بین مدشدن برخوردهای سلبی برخی مسئولان با خبرنگارانی که قرار است همگام با مردم و همراه با مسئولان باشند جای تامل و تجدیدنظر دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
از وقتی کع حاج حسن اومده شدیدا دارن این ماجرای بی حجابی و بدحجابی مقامات زن خارجی رو در کشور جا می اندازن کاری که خاتمی هم نتونست انجام بده!
35
8
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹
داغونن داغونننننننننن
دانشجو قوچان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
یاد رزمندگان نوجوان هشت سال دفاع مقدس بخیر که به آن زن خبرنگار هندی که برا تهیه گزارش اومده بود ایران مصاحبه نکردند تا وقتی که حجاب و پوشش رو رعایت کرد ؛ کجایی بصیرت؟
41
0
نیما
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
نداریم دیگه! بصیرت رو فروختن بی تدبیری خریدن
عبداله
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴
اخه غیرت مردای مرد چه ربطی به اینا داره
hadi
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
واقعا که غربی ها یک چند وقته همه چی این مملکت رو به بازی و تمسخر گرفتند و مهمترین عامل هم سازش مسئولین بوده و بس
37
11
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
واقعاااااااااااااااااااااا واقعا واقعااااااااااااااااااااااااااااااا
حمزه ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
هردم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد -ما موندیم با این مسئولین و اعمالشون
10
10
یاور حق و حقیقت
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
ای عزیزان ملت ایران؛ ای غیور مردان ایران زمین؛ اگر حقیقتا خواهان عزت مملکت خود هستین، نهی از منکر کنید. با زبان لیّن (نرم) نهی از منکر کنید، امروز وظیفه شرعی و دینی و سیاسی و انقلابی ماست!!! به فرموده حضرت آقا، امر به معروف و نهی از منکر مسئولین در رأس همه کارهاست!
6
12
سپیده
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸
ما میخوایم به آداب و قانون مملکت اسلامی ما احترام بذارن و شأن ملت ما رو در نظر بگیرن و ...، توهین نکنن. اونا میتونن توی کشورهای اروپایی و آمریکایی هم این کار رو (زیر پا گذاشتن قانون یک کشور!!!، پوشش غیر رسمی در فضایی کاملا رسمی!!!) انجام بِدن و قانون اونا رو زیر پا بذارن؟!!! این کارِ اونا یعنی شما برای ما هیچ ارزشی ندارین و ما شما رو به رسمیت نمی شناسیم که بخوایم به حرف های شما گوش بدیم و عمل کنیم! پس در سایر مذاکرات هم عمل نخواهندکرد!!!
5
0
ناشناس
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
غیرت دولت وقتی بر باد رود غیرت مملکت بر باد میرود .اروپایی ها غلط کردن فکر کردن اینجا برای ییلاق قشلاق اومدن که لباس رسمی نپوشند جا داره مسیولین سیاسی این کار بی ادبانه آن هارا جواب متقابل دهند .
8
13
ناشناس
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰
آقای لاریجانی فکر نمی کنید قانون حجاب حتی برای دیپلمات های خارجی هم لازم الاجرا است، بخصوص در خود محل قانونگذاری یعنی مجلس؟ اعتبار قانون و مجلس قانونگذاری ایران این قدر است؟ اینرا آن خانم خارجی دارد به همه دنیا با این عکس نشان می دهد. هنوز شما نگرفته ای که ماجرا چیست؟ ماجرا همان عزت ملی است که آقا اینهمه راجع به آن گفتند و گفتند و گفتند. کو آن فردی که بگیرد حرف آقا را؟ کو آن آدم؟ کو، کجاست؟ سلام بنده را به ایشان برسانید و با او بگویید زیارت قبول!
9
11
سعید
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰
فعل دیپلمات های خارجی رابطه مستقیم با عملکرد مسولین داخلی داره ، تحلیل هایی که توجه ملت و مخاطب رو به عمل خارجیان جلب میکنند ، و اسباب غفلت مردم از کوتاهی مسولین داخلی و ریس مجلس رو فراهم میکنن ،شریک گمراه کردن مردم است . باید دانست اجنبی ، اجنبیست ، خواه روسیه و چین و انگلیس و امریکا ... و دشمنیش رو میکنه سوال اینه ، و متاسم که رسانه های ما به این نمی پردازند ،که یک مملکت همواره از درون ضربه میخورد ، و باید عملکرد مسولین داخلی زیر ذربین برود عزیییییران ما میزبان انها بودیم ، ما و مسولین ما باید قوانین رو به اونها دیکته کنند و در صورت عدم رعایت دیدار نکنن ، انها که میزبان نیستن که گفته بشه یه هویی اینها با این وضع ظاهر شدند و در فعل انجام شده قرار گرفتن
8
0
ناشناس
United States of America
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
مقصر مسئولین ما هستند که جواب این گستاخیها رو نمی دن و می مونن با اونا خوش و بش هم می کنن. یاد امام بزرگوار بخیر که در جواب سیلی ای که به سفیرمون زدن دستور دادن سیلی به گوش سفیرشون(سفیر شوروی) بزنند و از احدی نمی ترسیدند. وقتی کسی فقط از خدا ترسید میشه حضرت امام و اگر از غیر خدا ترسید میشه این مسئولینی که جرأت نمیکنن به منکری که جلوشون داره اتفاق میفته واکنش نشون بدن.
17
12
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
لم تقولون مالاتفعلون؟ قران کریم. به یاد این شعر افتادم: مگر بر زبانش حقی رفته بود زگردنکشی بر وی اشفته بود.
2
2
علی جون
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
از قدیم گفتن احترام مسجد رو متولیش داره...این خود مجلسیها هستن که باعث این برخوردها هستن و فکر میکن که توهین به ملت محسوب نمیشه.....این خارجیها هیچ کارشون بی برنامه و هدف نیست.
16
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶
وقتی غیرت نباشه ، وضعیت همین میشه ، تازه بدتر هم میشه .
19
13
فرهنگ
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
ای کاش فیلم اون نوجوان اسیری که در زمان اسارت در دست بعثی های وحشی حاضر نشده بود با خبر نگار بی حجاب مصاحبه کند و بعد که آن خانم شال به سر گذاشت، در اولین جمله ی خود به آن خانم گفت " ای زن از فاطمه به تو این گونه پیام است، ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است". را در صحن مجلس برای نمایندگان به خصوص آقای لاریجانی پخش کنند
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۵
شما متوجه نیستید، اینا دارن فرهنگ سازی میکنن؛ به روش روحانی مچکریم.
9
0
پربازدیدترین آخرین اخبار