به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وب دا، حمید شمسی باغبانان، متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی البرز برای کاهش احساس تشنگی و آسان شدن تحمل تشنگی در فصل گرما و هنگام روزه داری توصیه کرد: استفاده از تخم بالنگو در کاهش احساس تشنگی بسیار موثر بوده و برای استفاده ابتدا تخم بالنگو را در آب گرم خیسانده و بعد از مدتی در یخچال گذاشته و پس از خنک شدن می توان از آن استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه این نوشیدنی می تواند در هنگام سحر و افطار جایگزین آب باشد، گفت: این نوشیدنی ضمن کم کردن عطش، خشکی بدن نیز کاهش می دهد.
این متخصص طب سنتی در ادامه گفت: به جای تخم بالنگو از بزر بارهنگ و خاکشیر نیز می توان با همان روش استفاده کرد.
شمسی باغبانان در پایان توصیه کرد: برای کاهش عطش از مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب که موجب تشنگی می شود خودداری شود و از غذاهای مناسبی همچون عدسی و سوپ و فرنی، شیر استفاده شود.