آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۸۳۴

هوا تا ۶ درجه‌ گرم‌تر می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام گرم‌تر شدن هوا در تمامی نقاط کشور از پدیده وزش باد و گرد و خاک در مناطق شرقی، غربی و جنوبی کشور خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» فریبا گودرزی گفت: برای امروز و فردا در مناطق شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از جنوب کشور در مناطقی از جنوب غربی و غرب کشور وزش باد و گرد و خاک پیش بینی می شود.

 

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: از فردا دوشنبه تا آخر هفته جاری روند افزایش نسبی دما در غالب نقاط کشور روی می‌دهد و در چند روز آینده هوای کشور به طور میانگین سه تا 6 درجه سانتیگراد گرم‌تر می‌شود.

 

گودرزی ادامه داد: بخش‌های شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان امروز مواج است.

 

وی گفت: آسمان تهران صاف و در پاره‌ای از مناطق غبارآلود خواهد بود که فردا از میزان غبار کاسته می‌شود.

 

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی حداکثر دمای هوای امروز تهران 37 درجه است که روزهای آینده بین دو تا سه درجه گرم‌تر می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۳
می دونی چرا؟
چون تحریمیم میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار