کد خبر:۴۲۳۰۰۵
به دلیل عدم حمایت بیمه ها از خدمات اپتومتری:

محرومیت مردم از خدمات ارزان برای تشخیص و درمان بیماریهای چشم

با حمایت بیمه ها از خدمات اپتومتری ، می توان درمانهای مناسب برای بیماریهای چشمی را به صورت ارزان و در اسرع وقت در اختیار مردم قرار داد .

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ناصر صادقپور کارشناس ارشد اپتومتری و عضو انجمن علمی اپتومتری ایران در آستانه برگزاری هجدهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران که از 14 تا 16 مرداد ماه جاری برگزار می شود با اعلام این خبر گفت : هدف انجمن علمی اپتومتری ایران این است که افراد از نظر پیشگیری و انجام خدمات اولیه اپتومتری بتوانند هرزمان و در هر سنی امکان دسترسی و مراجعه ارزان برای بررسی بیماریهای چشمی و معاینات چشمی را داشته باشند و این کار تنها با حمایت بیمه ها از خدمات اپتومتری امکان پذیر است .


وی گفت :   مردم  باید اطمینان پیدا کنند که با حمایت بیمه ها از خدمات اپتومتری این خدمات می توانند به صورت ارزان و در دسترس در اختیارشان قرار گیرد و بدین شکل می توان با انجام معاینات زودهنگام و درمانهای پشگیرانه  از بیماریهای حاد چشمی در افراد جامعه جلوگیری کرد .

 

صادقپور اشاره کرد: در حال حاضر بیمه ها به صورت سلیقه ای عمل می کنند و تنها بعضی بیمه های خصوصی با اپتومتریست ها قرار داد دارند و خدمات اپتومتری را به افراد تحت پوشش ارائه می دهند ؛ ولی متاسفانه  بیمه های اصلی که شامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح ، سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت می باشند ، تا کنون قراردادی با اپتومتریست ها در زمینه بیمه منعقد نکرده اند و تلاش زیادی توسط تشکل های اپتومتری تا امروز انجام شده است ولی بیمه ها تمایلی نشان نداده اند و امیدواریم بیمه ها به این نتیجه برسند که عقد قرارداد با اپتومتریست ها هم به سود خودشان و هم به نفع سلامت مردم است چرا که با حمایت بیمه ها ارائه خدمات بینایی و چشم توسط اپتومتریست ها در مقایسه با سایر گروههای پزشکی مشابه بسیار ارزان تر و در  دسترس تر برای مردم انجام می شود.

 


وی در خاتمه تاکید کرد : اگر خدمات اپتومتری تحت پوشش بیمه های اصلی قرار گیرند قشر زیادی از مردم دسترسی شان به خدمات بینایی سنجی و سلامت چشم آسان می شود و بسیاری از بیماری ها در کودکی و در سنین پایین  مورد تشخیص زود هنگام قرار گرفته و در دراز مدت منجر به مشکلات شدید بینایی و حتی نابینایی فرد نمی گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار