دانشجويان در برابر فتنه هاي زهرآلود هوشيار باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۹۷
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران:

دانشجويان در برابر فتنه هاي زهرآلود هوشيار باشند

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: فتنه و سرگرمي هايي در دوران دانشگاه با تيرهاي زهرآلود وجود دارد كه براي گذر از آن بايد هوشيار بود و بهترين بهره از زمان علم آموزي را برد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر حسني در مراسم جشن آغاز سال تحصيل دانشجويان ورودي جديد اين دانشگاه گفت: كشور ما با بالندگي و پويايي زياد در كشور حركت مي كند.
 
وي افزود: امروز ايران در حال توليد علم بوده و بيشترين رشد علمي را در منطقه دارد و اين موضوعي نيست كه بتوان كتمان كرد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران بيان داشت: دانشگاه هدف هيچكدام از ما نبوده اما قرار است ما را به هدف متعالي برساند.

حسني دانشگاه را دريايي جوشان خواند كه هميشه جاري است و يادآور شد: دانشگاه نسبت به مقاطع ديگر تحصيل متفاوت است و چشمه هاي متفاوتي هم دارد.

وي تصريح كرد: دانشگاه محيط بسته اي نيست و دريايي جوشان و هميشه جاري است كه علاوه بر سرگرمي هاي دوران تحصيل گذشته فتنه و سرگرمي هايي با تيرهاي زهرآلود دارد كه براي گذر از آن بايد هوشيار بود و بهترين بهره از زمان علم آموزي را برد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران اظهار داشت: ما وظيفه داريم كه محيط را براي علم آموزي همراه با آرامش مهيا كنيم و با تمام تلاش سعي درايم در اين مسير موفق عمل كنيم.

حسني افزود: براي اينكه در مسير آموزش و پرورش و آموخته هاي خودمان دچار انحراف نشويم بايد روي اهداف متمركز شويم.

وي با اشاره به پروفسور حسابي گفت: پروفسور حسابي شخصي دانشمند بود  كه هر چند در غربت درس خواند ولي از قران و نهج البلاغه جدا نشد و بهره بسياري از آن برد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران در پايان اظهار داشت: اميدوارم شما دانشجويان نيز از فرصت هاي خود براي علم آموزي و ارتقاي علمي خود و جامعه بهترين استفاده را ببريد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار