رئیس قوه قضاییه مردم را به حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
آیت الله آملی لاریجانی که برای شرکت در راهپیمایی روز قدس به استان قم سفرکرده با توجه به اهمیت و ضرورت حمایت از مردم مظلوم فلسطین، آحاد مختلف مردم را به شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیتالله صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت قبله اول مسلمین و رنج و مظلومیتی که از جانب اشغالگران صهیونیستی بر ملت مظلوم فلسطین می رود تنها راه نجات آنان را ادامه مقاومت تا پیروزی نهایی دانست.
آیت الله آملی لاریجانی حمایت انقلاب اسلامی ومردم ایران از مقاومت اسلامی در برابر رژیم اشغالگر قدس را بی بدیل خواند و اظهار داشت: مردم انقلابی ایران همواره از مردم مظلوم فلسطین حمایت نموده و انشاء الله امسال هم با شرکت در راهپیمایی روز قدس حماسه دیگری را خلق میکنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.