کد خبر:۴۲۵۱۴۲

تقدير وزير بهداشت از بسيج جامعه پزشكي

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: محوريت اصلي در اردوهاي جهادي با سازمان بسيج جامعه پزشكي است كه در اين اردوها فعال هستند و ما قدردان اين حضور هستيم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دكتر سيدحسن قاضي‌زاده هاشمي درباره حمايت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از اردوهاي جهادي بسيج جامعه پزشكي اظهار داشت: از نظر ما هيچ كار فرهنگي با ارزش‌تر از اردوهاي جهادي نيست و در اين سفرهاست كه لايه‌هاي عميقي از انسانيت ظاهر مي‌شود و روابط عميق‌تري هم شكل مي‌گيرد؛ به همين دليل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي آمادگي خود را براي حمايت مادي و معنوي از اين اردوها اعلام كرده و هزينه براي اين حوزه را البته با رعايت صرفه‌جويي ارزشمند مي‌داند.  وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ادامه داد: محوريت اصلي در اردوهاي جهادي با سازمان بسيج جامعه پزشكي است  كه در اين اردوها فعال هستند و ما قدردان اين حضور هستيم.  

 

وي با اشاره به اوايل انقلاب و دوران دفاع مقدس تصريح كرد: بهترين بازدهي و منفعت در دوران انقلاب و دفاع مقدس از حركت‌هاي جهادي منشأ داشت و اين نشان‌دهنده با ارزش بودن حركت جهادي است كه بايد مورد حمايت قرار بگيرد.

 
هاشمي افزود: در حال حاضر تعداد قابل توجهي از رؤساي دانشگاه‌هاي ما با افتخار عضو بسيج جامعه پزشكي هستند و در اردوهاي جهادي حضوري فعال دارند، مانند اردوي سراسري كه در يزد اجرا شده بود. وي خاطرنشان كرد: همكاران ما در وزارتخانه مانند معاونت فرهنگي و دانشجويي بايد در كنار سازمان بسيج جامعه پزشكي قرار بگيرند و همكاري‌ها و حمايت‌هاي لازم را در برگزاري اردوهاي جهادي پزشكي داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار