آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۵۲۵
معاون سرمایه انسانی سازمان مدیریت تشریح کرد:

آخرین جزئیات استخدام آموزش و پرورش اعلام شد

معاون سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور آخرین وضعیت استخدام‌های دولتی به ویژه آموزش و پرورش را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی صفدری معاون توسعه مدیریت سرمایه انسانی سازمان مدیریت در پاسخ به سوال فارس، مبنی بر استخدام 2 هزار دستیار در دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: این موضوع استخدام نیست و انتخاب دستیار برای بخش‌هایی بوده که نیاز است و یک نظامی طراحی شده تا افرادی که در سطحی از کارآیی و ویژگی‌های خاص تحصیلی و تجربی باشند بتوانند به مدیریت کشور کمک کنند.

 

صفدری ادامه داد: هنوز این موضوع به اجرا نرسیده و در حال طراحی دستورالعمل‌های آن هستیم.

 

وی در پاسخ به این سوالدر مورد آخرین وضعیت استخدام‌های آموزش و پرورش چیست، تصریح کرد: هنوز زمان قطعی مشخص نیست و با وزیر آموزش و پرورش هماهنگ شده تا متناسب با مقطع تحصیلی آینده تصمیم‌گیری شود.

 

معاون توسعه مدیریت سرمایه انسانی سازمان مدیریت گفت: تا پایان هفته دستورالعمل مربوط به استخدام آموزش و پرورش نهایی می‌شود و احتمالاً‌ آزمون آن در شهریور ماه برگزار شود.

 

معاون توسعه مدیریت سرمایه انسانی سازمان مدیریت در مورد استخدام 8 هزار نفر در دولت بیان داشت: این موضوع به تدریج در حال انجام است و از اول امسال بر اساس آمار و اطلاعاتی که استان‌ها ارائه داده‌اند، افراد به تدریج وارد دستگاه‌های اجرایی می‌شوند.

 

صفدری با اشاره به اینکه فرآیند اجرایی این استخدام‌ها در حال انجام است، افزود: مباحث مربوط به کارآموزی و فرآیند جذب آنها انجام می‌شود و بودجه آن نیز تامین شده است.

 

وی در پاسخ به این سوال  که آیا درخواست جدیدی استخدام از سوی دستگاه‌ها وجود دارد عنوان کرد:‌ دستگاه‌های جدیدی پیشنهادات خود را ارائه داده‌اند و این مباحث در حال بررسی است و رویکرد استخدام و جذب بر اساس پست‌های تخصصی و ستادی خواهد بود البته چارچوبی برای این مباحث تعیین شده که سند برنامه نیروی انسانی خود را به سازمان ارائه کنند تا نقطه تعادل عرضه و تقاضای نیروی انسانی مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۹
توروخدادرمورد استخدام ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان نیز گزارش تهیه کنید وپیگیری کنید .ممنون.
7
1
دانشجو معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۲
وضعیت استخدامی ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان چی شد؟؟؟؟
7
1
ورودی 93 دانشگاه فرهنگیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
با سلام.استخدام دانشجویان ورودی 93 دانشگاه فرهنگیان 6 ماه است که به تعویق افتاده است و حتی زمان دقیق استخدام را اعلام نمیکنند در حالیکه ما هنوز استخدام نشده ایم 5000نفر نیرو با ازمون استخدامی و 5000نفر از کنکور 94 استخدام میکنند.وما دانشجویان ورودی 93 که 12000نفر هستیم هنوز استخدام نشدیم.لطفا از وزیر اموزش و پرورش پیگیری کنید .مراجع دیگر یا پاسخگو نیستند یا پاسخ درستی نمیدهند.ممنون از زحماتتون.توکل به خدا که مشکل استخدام ما هم درست بشه
5
2
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۲
آقا تو رو خدا بحث استخدام ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان رو پیگیری کنید...
یکی تکلیف ما رو روشن کنه آخه...
چرا کاری که باید اول سال انجام میشده تا الآن طول کشیده و هنوزم خبر مشخصی ازش نیست؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار