آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۹۷۸۵
شریفی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» :

به ما گفتندخانه نشریات را یا به همین شکل بخواهید یا اگر نمی‌خواهید به سلامت!

مدیر مسئول نشریه «ماوراء بنفش» دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در روند انتخابات هم متوجه شدیم که بعضی مناطق اجازه دارند به سه نفر رای بدهند و بین مناطق مختلف تفاوت وجود داشت و در لابه لای اعتراضات ما به ما گفته شد خانه نشریات را یا به همین شکل بخواهید یا اگر نمی خواهید به سلامت.

رامین شریفی، مدیر مسئول نشریه «ماوراء بنفش» دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره انتخابات نشست فعالین نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کشور گفت: انتخابات روز یکشنبه 11 مرداد برگزار شد که ساعت 12:15 تا 13:15 مبحث توجیه انتخاباتی وجود داشت و قرار بود مسئولان اساسنامه‌ای که تدوین شده را توضیح دهند.

 

وی افزود: در این توجیه انتخاباتی گفته شد که شورای خانه نشریات شامل ۱۱ نفر می‌باشد که ۱۰ نفر آنان توسط دانشجویان انتخاب می‌شوند و یک نفر توسط معاون فرهنگی وزارت بهداشت منصوب می‌شود.

 

مدیر مسئول نشریه «ماوراء بنفش» دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با اشاره به اعتراضات دانشجویان گفت: دانشجویان به این قضیه اعتراض کردند که چرا باید یک نفر به صورت انتصابی از وزارتخانه انتخاب شود ولی مسئول خانه نشریات وزارت بهداشت گفت که اگر اعتراضی دارید باید بدانید که قوانین گذاشته شده و اعتراض تاثیری ندارد.

 

حسینی در تشریح این اتفاقات افزود: اعتراض دانشجویان بالا گرفت و یکی از مسئولان وزارتخانه با کنایه به ما گفت که صدای خود را بالا نبرید.

 

مدیر مسئول نشریه «ماوراء بنفش» دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: علاوه بر حواشی ایجاد شده قبل از برگزاری انتخابات در روند انتخابات هم متوجه شدیم که بعضی مناطق اجازه دارند به سه نفر رای بدهند و بین مناطق مختلف تفاوت وجود داشت و در لابه لای اعتراضات دانشجویان به ما گفته شد «خانه نشریات را یا به همین شکل بخواهید یا اگر نمی‌خواهید به سلامت».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار