به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» سید مهدی زعیم زاده امروز در نشست خبری با انتقاد به عملکرد وزارت صنعت در مقابل تولیدکنندگان اظهار داشت: عملکرد مسئولان در وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال های اخیر به خصوص در صنعت نساجی و پوشاک موجب شده است این صنعت سال ها با رکود بی سابقه مواجه شود.
وی افزود: آنچه در سال های اخیر به وضوح دیده شده است این موضوع است که مسئولان آنچنان که به واردات و مشکلات واردکنندگان توجه می کنند، متاسفانه هیچ بهایی به کارآفرینان و تولید کنندگان داخل نمی دهند.
این تولیدکننده در ادامه اضافه کرد: در کشور بودجه ای مخصوص حمایت از صنعت پوشاک وجود ندارد؛ در صورتی که با تامین پوشاک پرسنل در وزارتخانه ها، نهادها و سازمان های دولتی از تولیدکنندگان به خوبی حمایت می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه بعضی سازمان ها در مسیر تولید کننده ها سنگ انداخته و مشکل ایجاد می کنند، عنوان کرد: سازمان تعزیرات، سازمان حمایت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اتحادیه پوشاک به عناوین مختلف برای تولید کننده مشکل تراشی می کنند اما با صاحبان برندهای درجه سه و چهار و وارد کنندگان هیچ برخوردی نمی شود.
قائم مقام شرکت تولیدی گراد در این نشست نگاهی نیز به آمار قاچاق در کشور انداخت. وی گفت: با توجه به آمارهای سازمان های مربوطه حدود 85 تا 90 درصد پوشاک داخل کشور به صورت قاچاق وارد می شود که کیفیت خوبی نداشته اما همواره مردم از این برندهای درجه دو و سه خارجی استقبال می کنند.
وی تصریح کرد: شرکت گراد با 8 سال سابقه در صنعت پوشاک در ابتدا با 700 پرسنل فعالیت خود را آغاز کرد اما متاسفانه به دلیل رکود داخلی به تدریج کارخانه از رونق افتادند و هم اکنون با 50 درصد ظرفیت و 500 پرسنل مشغول به فعالیت هستیم.
زعیم زاده در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تمدید توافق در دوران پساتحریم، نواقص صنعت پوشاک و مشکلات تولیدکنندگان این صنعت برطرف شده و حرکتی رو به رشد داشته باشد.