سياستهاي حمايتي دولت از صادرکنندگان نمونه و برتر
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، مهرداد جلالي پور، مديرکل دفتر توسعه صادرات کالاي سازمان توسعه تجارت با بيان اينکه پيش بيني ميشود از صادرکنندگان در سطح طلايي به عنوان صادرکننده نمونه در سطح نقرهاي، به عنوان صادرکننده شايسته و همچنين در سطح برنز به عنوان صادرکنندگان نمونه استاني تقدير شود، گفت: فضاي رقابتي موجود در بين صادرکنندگان موجب شده تا استانهايي که به عنوان مثال لوح برنز دريافت ميکنند، در جهت حل مشکلات خود اقدام کنند تا در دورههاي آتي به عنوان صادرکننده برتر کشور معرفي شوند.
وي افزود: انتخاب صادرکنندگان نمونه در سال جاري همانند دورههاي گذشته در سطوح ملي و استاني برگزار ميشود، و طي فرآيندي در سطح ملي از صادرکنندگان شايسته کشور نيز تقدير به عمل ميآيد.
مديرکل دفتر توسعه کالاي سازمان توسعه تجارت ايران اظهار داشت: در روز ملي صادرات، حداکثر 50 صادرکننده نمونه معرفي ميشوند که اميدواريم در سال جاري با روند بهتري نسبت به سالهاي گذشته برگزار شود.
جلالي پور درباره روند انتخاب صادرکنندگان برتر کشور خاطرنشان کرد: انتخاب صادرکنندگان نمونه براساس نوع مشارکت و امتياز استانها تعيين مي شود، البته در حال حاضر در هر استان جدولي تهيه شده که ميزان حد نصاب شاخصهاي انتصاب صادرکنندگان نمونه را مشخص مي کند، از سويي با توجه به تعداد اندک صادرکنندگان در برخي استانها تدابيري انديشيدهايم که براي مثال اگر استاني صاحب 30 تا 40 درصد صادرکننده باشد، حداقل از 15 درصد صادرکننده نمونه استان مورد نظر تقدير شود./انتهاي پيام/