کد خبر:۴۳۴۸۰۹
وزیر کار و رفاه اجتماعی:

در زمینه شاخص‌های سلامت هنوز به رشد مناسبی نرسیده‌ایم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در زمینه شاخص‌های سلامت مانند سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و غیره و شکاف دسترسی مردم به امکانات در مناطق محروم وضعیت خوبی نداریم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی در مراسم روز پزشک گفت:‌ من اعتقاد ندارم که مردم به خاطر نیاز به پزشکان به آنها احترام می‌گذارند بلکه این رفتار پزشک است که احترام آورده است.

 

وی افزود: اعتقاد دارم پزشکی یک خرده نظام از یک کل در مجموعه برنامه‌ها است که در جهت توسعه اجتماعی باید قرار گیرد و این توسعه متکی به آنها باید پیش برود.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: ما امروز در افزایش طول عمر دستاوردهای خوبی داشتیم اما در زمینه شاخص‌های سلامت مانند سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و غیره و شکاف دسترسی مردم به امکانات در مناطق محروم وضعیت خوبی نداریم و به عنوان یک شکاف این‌ها پیش روی ما قرار دارند.

 

وی در مورد پایداری منابع مالی گفت: مهمترین مسئله ما برای پیش بردن اهداف همین پایدار کردن منابع مالی است نیازمند آن هستیم که خدمات بیمه‌ای سطح‌بندی شده و مورد اصلاح قرار گیرد که اگر این موضوع با نقص انجام شود با مشکل روبه‌رو می‌شویم.

 

ربیعی به رویه پزشک‌ستیزی در جامعه اشاره کرد و گفت: این یک رویه غلطی است که عده‌ای به ان دامن می‌زنند پزشک به مثابه یک انسان حرفه‌ای و یک حرفه انسانی در کشور فعال است و تنش به وجود آورده شده در رابطه با رابطه پزشک و بیمار نتیجه برداشت‌های غلطی است که برخی دارند و همینطور رفتار ما با پزشکان.

 

وی خاطر نشان کرد: به عنوان نظام بیمه‌ای کشور ما هم از پزشک‌ستیزی دوری می‌کنیم و آن را به نفع نظام سلامت نمی‌دانیم. ما در مورد مسائل بیمه‌ای همراهی کرده‌ایم و ارزش نسبی را با شایستگی دنبال کردیم تا مشکلات برطرف شود.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه به دنبال معتبر کردن دفترچه‌های بیمه است گفت: مشکل ما ناپایدار بودن منابع است نمی‌خواهم اکنون از بیمه‌ها گله کنم چرا که آنها از هیچ کوششی برای بهتر شدن شرایط پزشکان دریغ نکرده و نمی‌کنند بیمه‌ها هر روز بهتر از دیروز سعی در عمل دارند و ما تنها نگران تامین منابع در دراز مدت هستیم و باید به دنبال منابع با ثبات برویم.

 

وی متهم کردن دائمی بیمه‌ها را بی‌فایده دانست و گفت: این  امر دردی را دوا نمی‌کند همه می‌دانیم مشکل از کجاست باید به فکر منابع پایدار باشیم و خدمت و تامین مالی را از یکدیگر جدا کنیم.

 

ربیعی افزود: مشکل ما در الگوهای فرهنگی و در روابطمان است که باید اصلاح شود امسال سال همدلی و همزبانی است پس باید بیشتر با هم همراه شویم ما همواره اعلام آمادگی کرده‌ایم که پزشکان و بیمه‌ها باید کنار هم باشند. باید به سمت اصلاح مصرف دارو و تجهیزات برویم  باید تقاضای القایی را کنترل کرده و نظام ارجاع را برقرار کنیم. به عقیده من پزشک تنها مرجعی است که می‌تواند در این مورد رهبری را بر عهده بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار