تدابير ويژه دانشگاه كاشان براي پيشگيري از آنفلوانزاي نوعA
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر سيدجواد ساداتينژاد گفت: با همكاري كليه مسئولان، كاركنان، دانشجويان و نهادهاي دانشگاه، برنامههايي براي پيشگيري از اين بيماري پيشبيني شده كه اميد است با رعايت و پايبندي به اين برنامهها بتوانيم با آمادگي كامل با اين بيماري مقابله كنيم.
وي تشكيل كميته اجرايي پيشگيري از آنفلوانزاي نوع A، تدارك جلسات آموزشي و توجيهي براي دانشجويان و پرسنل، اطلاعرساني مناسب به دانشجويان و پرسنل از طريق تهيه و توزيع پوستر و بروشور و برگزاري كلاسهاي ويژه براي پرسنل خدمات را از جمله برنامه هاي دانشگاه در اين زمينه دانست.
رئيس دانشگاه كاشان گفت: بازديد پزشك دانشگاه از اماكن عمومي و ارائه توضيحات مناسب در خصوص رعايت مسائل بهداشتي اين اماكن، تأمين كليه تجهيزات و نيازهاي پزشكي مربوط به اين بيماري، بارگذاري پيامهاي بهداشتي در پورتال دانشگاه (دانا) و هماهنگي و تعامل بين روابط عمومي، مديريت فرهنگي، دفتر مشاوره دانشجويي و كانون هلال احمر جهت توزيع پوستر و بروشور از ديگر اقدامات دانشگاه کاشان در جهت پيشگيري از بيماري آنفلوانزاي نوع A است./انتهاي پيام/