به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» محمود گودرزی صبح امروز(شنبه)در دیدار با متخصصان و کارشناسان ورزشی به مناسبت هفته دولت در محل وزارتخانه با بیان اینکه وزارت ورزش علاقمند است تا مجموعه دانشگاهی در حوزه ورزش ورود کند، به تبیین عملکرد وزارت ورزش طی 20ماه گذشته پرداخت.
وی ادامه داد: برای نخستین بار معاونت جداگانه ای برای ورزش همگانی در وزارت ورزش و جوانان به منطور تحقق وعده دولت تدبیر و امید ایجاد شده است.
گودرزی تشکیل چنین نشست هایی را در روند بهبود فضای کشور ضروری خواند وافزود: نشست دیگری نیز آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد تا نظرات دانشگاهیان و متخصصان ورزش کشور در راستای توسعه ورزش جمع بندی شود.
دراین نشست رباب شهریان معاون امور ورزشی بانوان وزارت ورزش و جوانان، غلامرضا شعبانی بهار معاون توسعه ورزش های همگانی ، بهرام افشارزاده مدیر حوزه وزارت ورزش و جوانان و برخی نواب رئیسان زن فدراسیون های ورزشی حضور داشتند.
گودرزی اظهارداشت:دربخش ورزش همگانی برای اولین باربودجه 10درصدی اختصاص داده شده است وهمچنین جشنواره ورزش برای همه با هدف آشنایی با مفهوم ورزش برای خانواده در مجموعه ورزشی آزادی در حال برگزاری است. راه اندازی خانه های ورزش روستایی اجرای طرح رایگان ورزش برای همه و اجرای جشنواره فرهنگی اقوام ایرانی از مواردی است که نخستین بار در 20ماه اخیر اجرا شده است.
وزیر ورزش افزود: تقریبا جای ورزش همگانی در رسانه ها صفر بوده که خوشبختانه این سهم افزایش یافت هرچند رسانه ملی باید در این زمینه رایگان حمایت می کرد.
گودرزی در ادامه در باره درخواست اعتبارات 4 هراز میلیارد تومانی برای تکمیل طرح های نیمه تمام گفت:اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه تمام وجود ندارد، اما برغم آن بخشی از طرحهای نیمه تمام را افتتاح کردیم، ضمن آنکه بسیاری از طرح های نیمه تمام ورزشی بدون توجه به نیازهای استانی و براساس لابی احداث شده است.
وی گفت: درسال 91 حدود181طرح درسال 93 حدود 280طرح نیمه تمام و در شش ماه نخست سال جاری 156طرح افتتاح شده و پیش بینی می شود در شش ماه دوم سال جاری 310طرح افتتاح شود.
گودرزی تصریح کرد تا این لحظه رقمی بابت طرح های عمرانی به ما پرداخت نشده، اما طی روزهای اخیر اعلام شده است که20میلیارد تومان در راه است.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص اقدامات انجام شده درحوزه ورزش قهرمانی گفت: در 20 ماه گذشته در سطح جهانی 662 مدال ،درآسیا یک هزار و 300 مدال و در مسابقات بین المللی یک هزار و 200 مدال توسط ورزشکاران رشته های مختلف کسب شده است.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 700 اعزام ورزشی به رقابت های جهانی، آسیایی و بین المللی ومسابقات تدارکاتی صورت می گیرد ، افزود: طی این مدت سه هزار و 577 مسابقه داخلی برگزار شده و 32 هزار ورزشکار به رقابت های رسمی و تدارکاتی اعزام شده اند.
گودرزی به مقایسه برگزاری تعداد مجامع سالیانه یا انتخاباتی در سال های 92 و 93 پرداخت واظهار داشت: در سال 92 فقط شش مجمع عادی و انتخاباتی برگزارشد در حالی که این رقم در سال 93 به 32 مجمع افزایش یافت که نظارت وزارت ورزش و جوانان نیز از طریق تشکیل مجامع تحقق می یابد.
وی با بیان اینکه تعداد کانون های استعدادیابی در کشور از 27 مورد درسال 90 به 33 مورد در سال 93 افزایش نشان می دهد، گفت: همچنین مراکز استعداد یابی در21استان احیا شده که تا پایان دولت یازدهم مراکز 9استان دیگر نیز احیا می شود.
گودرزی اضافه کرد: این مراکز در راستای تقویت ورزش قهرمانی است که برای فعالیت آنها 18 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وزیرورزش بابیان اینکه درتوزیع اعتبارات به فدراسیون هاعدالت رعایت شده است، گفت: پیش نویس لایحه اهداف وظایف و اختیارات وزارت ورزش تدوین شده است، ضمن اینکه سند ملی ورزش مصوبه دولت در سال 82 که به سازمان تربیت بدنی وقت تکلیف شده بود و در دولت قبل هم توجهی به آن نشد سرانجام در دولت تدبیر و امید تدوین شد.
دراین نشست اعضای هیات علمی و صاحب نظران حوزه علوم ورزشی به موضوعاتی درباره ضرورت تشکیل شورای عالی ورزش، تقدیر از ورزشکاران درعرصه همگانی ، جانشین پروری،ضرورت تغییر نگرش درهیات وزیران برای اعتلای ورزش، تولیت وزارت ورزش به کل ورزش وزارتخانه ها، عملکردخوب معاونت ورزش قهرمانی، توجه بیشتر برای توسعه ورزش همگانی، دسترسی بهترافراد به امکانات ورزشی پرداختند.