آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۰۵۹

ایران جزء ۱۰ هلال احمر برتر جهان است

رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت : هلال احمر بزرگترین شبکه داوطلبانه جهان است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، امیر محسن ضیایی در برنامه نگاه ۲ شبکه دو سیما  در تشریح اجزای اصلی نهضت جهانی صلیب سرخ و هلال احمر به فدراسیون جهانی صلیب و هلال احمر ، کمیته بین المللی صلیب سرخ و جمعیت ملی اشاره کرد و گفت: ایران از ۹۲ سال پیش به این نهضت پیوسته که تا کنون با پیشرفت های صورت گرفته جزو ۱۰ کشور برتر جهان و در برخی شاخه ها عضو پنج کشور برتر جهان است .

 

 وی ادامه داد : مباحث مورد توجه  جمعیت هلال احمر ، بحث بلایای طبیعی است که به طور فزاینده جهان را دربر گرفته است ، پیشگیری و کاهش خطرپذیری ، مقابله و اقدامات بعد از وقوع حادثه ، بحث توسعه بشری ، بحث صلح و دوستی و بشر دوستی و آمادگی برای درمان مصدومین است .

 

 ضیایی حفظ کرامت انسانی ، رفع بلایای بشری و حفظ زندگی جوامع بشری را وظیفه کلی جمعیت هلال احمر عنوان کردوگفت : استقلال از مشخصه های اصلی جمعیت هلال احمر است .

 

 رئیس جمعیت هلال احمر ایران گفت : ما یک سازمان  کاملاً بی طرف ، غیر سیاسی وبدون مرز هستیم  که  در حال حاضر با ۸ هزار پرسنل در قالب ۶۰ درصد ستادی و ۴۰ درصد صف مشغول به فعالیتیم.

 

 وی جمعیت هلال احمر رابه دو دسته جمعیت جوانان و جمعیت داوطلبان تقسیم کرد و گفت : در حال حاضر ۶۵۰ هزار نفر در جمعیت جوانان  به صورت داوطلبانه عضو هستند .

 

 وی گفت : جمعیت داوطلبان را افرادی تشکیل می دهند که میانگین سنی شان ۲۹ سال به بالا است و مهمترین کاری که این جمعیت انجام می دهد ارتقای ظرفیت های اجتماعی است نه امدادونجات .

 

 ضیایی در بیان مهمترین چالش های پیش روی جمعیت هلال احمر گفت : با اینکه سالانه حدود ۷۰۰ میلیارد تومان  از منابع عمومی بودجه دریافت می کنیم که البته این میزان یک دوازدهم بودجه صداوسیماست اما هنوز کمبودهایی در زمینه بالگرد ، آمبولانس و تجهیزات پزشکی داریم که برای رفع این کاستی ها با مشارکت و همیاری دانشگاه امیر کبیر و صنعتی شریف به منظور تجهیز ربات های امدادگر اقداماتی صورت گرفته است .

 

 وی با بیان اینکه  در سال گذشته  این جمعیت حدود ۴۰۰۰ مورد بحران را پوشش داده است افزود : جمعیت هلال احمر با ۵۰۰ پایگاه ثابت در کشور که در مواقع حساس به ۱۰۰۰ واحد افزایش می یابد  و حدود ۱۷ بالگرد که نسبت به استانهای کشور بسیار کم است با راه اندازی بنیادی برای ارتقا دانش وتواناییهای اعضای جمعیت و استفاده از روشهای مبتنی بر  دانش بنیانی قصد  ارتقاء و تجهیز این سازمان را داریم .

 

 ضیایی با بیان اینکه اساسنامه این جمعیت قانون مدنی کشور است گفت : اگر مردم بدانند که کمکهایشان  در جای درست مصرف و هزینه می شود بدون شک راغب می شوندکه با این سازمان بیشتر همکاری  کنند .

 

 رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت : در حوزه آموزش و تجهیزات هم اقداماتی از قبیل نهادهای متمرکز  و معاونت آموزش و پژوهش برای برگزاری دوره های تخصصی برای داوطلبان  در نظر گرفته شده و این سازمان  ظرفیت پذیرش تمام مردم ایران را برای آموزش و همکاریهای داوطلبانه و خودجوش داراست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار