وزیر اقتصاد از بیمارستان مرخص شد
رئیس بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی با اشاره به ناراحتی قلبی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی و حضور وی برای معاینه در این بیمارستان، گفت: وزیر اقتصاد مشکل حادی نداشت و پس از معاینه سرپایی مرخص شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فریدون نوحی درمورد آخرین وضعیت علی طیبنیا وزیر اقتصاد ودارایی که صبح امروز در جلسه هیأت دولت دچار مشکل قلبی شده بود، گفت: وی همان صبح به بیمارستان شهید رجایی منتقل شد که پس از معاینه سرپایی مشخص گردید مشکل حادی ندارد.
وی ادامه داد: شخص وزیر پس از ساعتی حضور در بیمارستان شهید رجایی در سلامتی کامل از این بیمارستان مرخص شد.
گفته میشود طیبنیا در جلسه هیات دولت با مشکل قلبی روبرو شده است که پس از آن با آمبولانس به بیمارستان منتقل شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.