آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۹۷۳

دبیر شورای نگهبان: آیت‎الله خزعلی یاور امام و رهبری بود

آیت‎الله جنتی گفت: مرحوم خزعلی همواره یاور امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود و با جریانات مخالف نظام سخت مبارزه می‌کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو آیت‌‌الله جنتی در حاشیه مراسم تشییع پیکر آیت‌الله خزعلی در جمع خبرنگاران با اشاره به ابعاد شخصیتی مرحوم خزعلی بیان داشت:‌ آیت‌الله خزعلی عالم با عمل بود.

 

وی با اشاره به سابقه آشنایی 50 ساله خود با آیت‌الله خزعلی افزود: در حدود 50 سال سابقه دوستی من با آیت‌الله خزعلی بنده هیچگاه گناهی از وی مشاهده نکردم که این خود از صفات بارز ایشان بود.

 

جنتی تأکید کرد: آیت‌الله خزعلی مجاهد فی‌سبیل‎الله بود. 

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه خزعلی در زمان رژیم طاغوت برمنبر می‌رفت و ضد رژیم شاه سخنرانی می‌کرد، اظهار داشت: آیت‌الله خزعلی به هیچ وجه از رژیم طاغوت هراسی نداشت و محب اهل بیت سلام الله و حضرت امیرالمومین (ع) بود

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به ابعاد سیاسی شخصیت خزعلی بیان داشت: آیت‌الله خزعلی همواره یاور امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود و با جریانات مخالف نظام سخت مبارزه می‌کرد.

 

جنتی در پایان افزود: آیت‌آلله خزعلی مرد جهاد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار