آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۹۸۶

پول کافی بدهید! اگر نیازها را تامین نکردیم عزلمان کنید

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: پول کافی را در اختیار وزارت نیرو قرار دهند و اگر ما نتوانستیم نیازها را تامین کنیم یک ثانیه هم در عزل ما صبر نکنند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ عصر امروز قرار است در کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس به موجب درخواست تعدادی از نمایندگان، طرح تحقیق و تفحص بحث آب و آبفای وزارت نیرو به رای گذاشته شود.

 

رحیم میدانی معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در واکنش به جلسه امروز کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: علت طرح تحقیق و تفحص را باید از نمایندگان مجلس بپرسید اما ما همواره تلاش‌مان را می‌کنیم که به بهترین‌ نحو به مردم خدمات‌رسانی کنیم.

 

وی افزود: دلیل این نارضایتی این است که مشکلات در بخش آب بسیار زیاد است و ما نیز مشکلات بخش آب کشور را قبول داریم و به آن اذعان می‌کنیم. 

 

میدانی ادامه داد: وقتی نه به لحاظ درآمد در وضعیت قابل قبولی قرار داریم و نه اعتبارات عمرانی پاسخگوی نیاز طرح‌های آبی کشور است، نمی‌توانیم خدماتی که موردنیاز شهروندان و روستاییان است را به طور مطلوب پاسخگو باشیم.

 

معاون وزیر نیرو تصریح کرد: بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است اما این مسئله نیاز به خرید تضمینی آب و خدمات آنها دارد، در دوره پساتحریم نیز ده‌ها سرمایه‌گذار خارجی آماده‌اند در ایران سرمایه‌گذاری کنند اما راهی برای بازگشت سرمایه در صنعت آب دیده نشده است. 

 

وی افزود: ما 400 میلیارد تومان اعتبار خرید تضمینی در سال 94 داریم که تا امروز ریالی به وزارت نیرو برای خرید تضمینی آب پرداخت نشده است، همچنین در بودجه سال جاری 500 میلیون دلار برای رفع مشکلات آب روستاها تخصیص داده شده اما تا امروز ریالی از این مبلغ به جیب وزارت نیرو واریز نشده است. 

 

میدانی اذعان داشت: پول کافی را در اختیار وزارت نیرو قرار دهند و اگر ما نتوانستیم نیازها را تامین کنیم یک ثانیه هم در عزل ما صبر نکنند.

 

معاون وزیر نیرو افزود: ما کشته و مرده این میز و صندلی نیستیم، ما به هوای خدمت آمدیم، با قلک خالی و دخل پایین نمی‌توانیم خدمات مطلوب به مردم ارائه دهیم؛ باید در تامین مالی طرح‌های آبی کشور به صورت ویژه عمل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار