اقدامي خطرناك تر از وقايع پس از انتخابات عليه انقلاب اسلامي صورت نگرفته است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، محمد شاهرخي عصر ديروز 27 مهرماه درگردهمايي 500 نفر از دانشجويان بسيجي دانشگاه هاي استان لرستان كه با عنوان «روشنگري سياسي و مقابله با تهديد نرم» در پادگان امام حسين (ع) خرمآباد برگزار شد، تصريح كرد: وقايع پس از انتخابات به مراتب از جنگ تحميلي، ترورها و ايجاد ناامني عليه كشور خطرناك تر بود؛ چرا كه اين توطئه از درون خانواده نظام شكل گرفته بود و اهدافي جز از بين بردن اساس و اركان نظام نداشت.
وي با اذعان به اينكه گردانندگان اين وقايع تمام بغض و كينه خود را نسبت به مقام عظماي ولايت به نمايش گذاشتند، خاطر نشان كرد: امروز اگر چه شعله هاي آتش اين جنگ فروكش كرده، اما هنوز خاموش نشده است.
شاهرخي با اشاره به بروز جنگ نرم در كشور به تعبير رهبر معظم انقلاب و معرفي اساتيد و دانشجويان به عنوان فرماندهان و افسران جوان اين جنگ از جانب ايشان، ادامه داد: اين جنگ، جنگ برخورد بين انديشه هاست و كسي پيروز آن است كه با انديشه غالب بين آحاد جامعه نفوذ كند.
فرمانده سپاه حضرت ابولفضل (ع) استان لرستان با بيان اينكه هجمه امروز دشمنان متوجه جامعه اندشيه ورز و دانشگاهيان كشور شده است، تصريح كرد: تلاش زيادي در حال شكل گيري است تا قشر خاكستري و بي تفاوت جامعه به سمت انديشه هاي معاند نظام اسلامي سوق پيدا كند.
وي وظيفه دانشجويان بسيجي در قبال جنگ نرم را خطير دانست و گفت: تقويت بصيرت، ضرورتي است كه دانشجويان بسيجي در جنگ نرم بايد نسبت به آن اهتمام ويژه اي داشته باشند؛ چراكه ضعف بصيرتي مي تواند ميدان داري اين جنگ را به معاندان نظام واگذار كند.
شاهرخي پايبندي به ولايت فقيه را اولين ويژگي بسيج برشمرد و تصريح كرد: دانشجويان بسيجي بايد با افتخار از ارزش ها و آرمان هاي اسلام و انقلاب دفاع كنند.
لازم به ذكر است، اين گردهمايي با حضور حجت الاسلام قاسم فتحي نيا، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان لرستان و حجت الاسلام حميد رضا حنان، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد لرستان برگزار شد./انتهاي پيام/