استفاده از تلفن همراه در يادگيري دانش آموزان اختلال ايجاد مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۳۳
بايدها و نبايدهاي استفاده از تلفن همراه در مدارس در گفت‌وگو با كارشناسان(1):

استفاده از تلفن همراه در يادگيري دانش آموزان اختلال ايجاد مي‌كند

براساس مصوبه شوراي عالي وزارت آموزش و پرورش استفاده از تلفن همراه در مدارس ممنوع شده است. در اين سلسله گزارش‌ها به بررسي بايدها و نبايدهاي اجراي اين مصوبه و اقدامات وزارت آموزش و پرورش در اين راستا مي‌پردازيم.

نويد ادهم در خصوص استفاده از اين وسيله ارتباطي در دوران نوجواني معتقد است: نوجوانان در مدارس از تلفن همراه به عنوان وسيله بازي و سرگرمي و ابزاري براي گوش دادن به آهنگ و گرفتن عكس و تصوير استفاده مي كنند.

دبيركل شوراي عالي وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: مدارس ما هنوز ظرفيت استفاده از اين وسيله ارتباطي را ندارند، بنابراين دستورالعمل ممنوعيت استفاده از اين وسيله به مدارس ارسال شده است.

وي يادآور شد: ارتقاي تكنولوژي در تلفن همراه و استفاده از تلفن‌هاي دوربين دار با كيفيت بالا در كنار تمامي فوايدشان مشكلات و معضلات فراواني را براي دانش آموزان و خانواده‌هايشان ايجاد مي كند.

معاون پژوهش و برنامه ريزي درسي وزارت آموزش و پرورش نيز در خصوص گفت: استفاده از هر وسيله‌اي كه باعث اختلال در آموزش مدارس شود، ممنوع است؛ چرا كه كيفيت آموزش و يادگيري را در بين معلمان و دانش آموزان كاهش مي دهد.

همچنين عباس رهي، معاون آموزش و نوآوري وزارت آموزش و پرورش در خصوص مضرات استفاده از تلفن همراه در مدارس تاكيد كرد: استفاده از اين وسيله نه تنها براي دانش آموزان، بلكه براي معلمان نيز ممنوع است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار