کد خبر:۴۵۱۳۸۵
طیبی خبر داد

ابلاغ سند « نقش جهاد دانشگاهی» در اجرای نقشه جامع علمی کشور

رئیس جهاد دانشگاهی از مأموریت جدید جهاد در رشد شتاب علمی و فناوری کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر حمیدرضا طیبی گفت: جهاد دانشگاهی معتقد است که هر کار پژوهشی انجام می‌دهد باید به فناوری ودر نهایت یک محصولی که در حوزه‌های مختلف در جامعه کاربرد دارد تبدیل شود.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به برنامه‌های جهاد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری اشاره کرد و افزود: همه واحدهای جهاد دانشگاهی باید در سراسر کشور بر اساس نیازهای ملی و مزیت‌های بومی استان‌ها دارای فعالیت‌های شاخص باشند.

 

وی ادامه داد: این برنامه‌ریزی‌ها در غالب تهیه برنامه پنجم توسعه جهاد دانشگاهی انجام شده و این فعالیت‌ها تنها محدود به چند واحد خوب جهاد دانشگاهی نمی‌باشد.

 

دکتر طیبی در ادامه به فعالیت‌های انجام شده جهاد دانشگاهی در واحد اردبیل و سمنان اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی واحد اردبیل با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنایع و معادن در زمینه اصلاح نژاد فندق و مقاوم بودن آن در مقابل سرمازدگی و همچنین روش‌های کاشت این محصول و صنایع جانبی آن مذاکراتی داشته، همچنین در خصوص اصلاح نژاد گوسفند سنگسری جهاد دانشگاهی واحد سمنان با رویکرد توسعه اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در کشور هماهنگی های لازم را انجام داده است.

 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی بدنبال تأمین منابع لازم برای اجرای این برنامه‌ها است،  گفت: بودجه مورد نیاز این برنامه‌ها نزدیک به 700 میلیارد تومان است که مقرر شده بخشی از آن از بودجه عمومی جهاد دانشگاهی تأمین شود.

 

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: به دلیل کم بودن سقف بودجه جهاد دانشگاهی، با معاونت راهبردی و سایر سازمان‌هایی که منابع در اختیارشان است، در حال رایزنی جهت تأمین منابع لازم هستیم.

 

دکتر طیبی در ادامه به سند «نقش جهاد دانشگاهی» اشاره کرد و افزود: خوشبختانه سند «نقش جهاد دانشگاهی» در اجرای نقشه جامع  علمی کشور به مرحله ابلاغ رسیده و ما درحال پیگیری روند اجرای آن هستیم.

 

وی با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در این سند گفت: در سند «نقش جهاد دانشگاهی» در اجرای نقشه جامع علمی کشور چند مأموریت خاص از جمله انتقال فناوری در پروژه‌های تکرار پذیر مانند صنعت فولاد، مس، آلومینیوم و پروژه‌های نفتی که ده‌ها بار آن را خریداری می‌کنیم به جهاد دانشگاهی محول شده است.

 

وی همچنین ادامه داد: در واگذاری مأموریت‌های ملی به جهاد  دانشگاهی برای حل مشکلات کشور در زمینه چای، اصلاح‌نژاد بوته و در زمینه فناوری برگ سبز چای خشک شروع به فعالیت‌های جدیدی کردیم.

 

طیبی ضمن پیشنهادی به دولت در خصوص مجموع فناوری‌هایی که تا به حال تولید شده و فناوری‌هایی که می‌توان تولید کرد، گفت: اگر دولت کمک کند می‌توانیم در غالب تأسیس 5 برند خودمان را برای تأمین نیاز کامل بازار ملی و ورود به بازارهای منطقه‌ای و جهانی آماده کنیم که بدنبال آن حجم زیادی از کارهای پژوهشی را به همراه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار