آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۵۹۹
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد:

تجمیع فعالیت دانشگاه‌ها باید تحقق سند جامع علمی کشور را تضمین کند

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به این‌که دانشگاه فردوسی سند راهبردی دانشگاه را بر اساس اسناد بالا دستی تدوین کرده است، گفت: یک دانشگاه نمی‌تواند یک سند را اخذ و در جهت تحقق همان سند حرکت کند زیرا هر دانشگاهی مزیت‌ها و توانمندی‌های خودش را دارد؛ بنابراین تجمیع این فعالیت‌ دانشگاه‌ها باید تحقق سندجامع علمی کشور را تضمین کند.

محمد کافی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در رابطه با سند جامع علمی کشور گفت: چندین سند بالا دستی از جمله سند چشم انداز ۱۴۰۴، سند اسلامی شدن دانشگاه و سند جامع علمی کشور که همه در یک جهت و در یک راستا هستند.

 

وی با اشاره به این‌که دانشگاه فردوسی سند راهبردی دانشگاه را بر اساس اسناد بالا دستی تدوین کرده است، افزود: شعار دانشگاه برنامه محوری و قانون محوری است؛ بنابراین خواسته و یا ناخواسته این اسناد بالا دستی در فعالیت‌های دانشگاه متبلور است.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: البته یک دانشگاه نمی‌تواند یک سند را اخذ و در جهت تحقق همان سند حرکت کند؛ زیرا هر دانشگاهی مزیت‌ها و توانمندی‌های خودش را دارد به طور مثال دانشگاه فردوسی مشهد در برخی رشته‌ها و در برخی بندهای سند قوی است و در دانشگاهی دیگر در بندهای دیگر سند، بنابراین همه دانشگاه‌ها نمی‌توانند یک سند را گرفته و تنها همان را محقق کنند.

 

کافی افزود: تجمیع این فعالیت‌ها باید تحقق سند را تضمین کند. درست است که سند راهبردی دانشگاه را اجرا می‌کنیم، ولی این سند مبتنی بر اسناد بالا دستی است و دقیقا در همان جهت حرکت می‌کنیم.

 

وی در رابطه با نقش این اسناد در رابطه با هدفمندی پایان نامه‌ها تصریح کرد: در بحث‌های پایان نامه‌ها سه بخش دانشجو، استاد و دانشگاه درگیر هستند و ما تلاش می‌کنیم چنانچه دانشجویی برنامه‌ای برای آینده خود دارد اصراری در جهت تعیین موضوع پایان نامه‌اش نکنیم و دانشگاه تنها در مواردی برای دانشجو موضوع تعیین می‌کند که دانشجو برنامه و هدفی نداشته و خودش تمایل داشته باشد موضوعی برایش معیین کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار