به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،منصور کبگانیان در جلسه هم اندیشی «بررسی وضعیت پیگیری لایحه مالکیت صنعتی در دولت، چالشها و راهکارها» که در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد گفت: نقشه راه علمی کشور را مقام معظم رهبری از سال ۸۶ مطالبه کردند و جمع عظیمی از کارشناسان و جمع خبرهای از مدیران علم و فناوری که حدودا ۱۲۰ نفر بودند چند سال مداوم این نقشه را بررسی کردند و گام به گام این مراحل با رهبر معظم انقلاب ارزیابی میشد و نکات اصلاحی را توسط ایشان در نقشه راه علمی کشور لحاظ میکردند و در آخر تقدیم شورای عالی انقلاب فرهنگی شد.
وی افزود: برای بررسی نقشه راه نزدیک ده ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی زمان گذاشت تا بالاخره تصویب شد و حتی جلسات فوق العاده هم برای این مهم برگزار شد و اهمیت این موضوع به حدی بود که روسای سه قوه برای بررسی جلسات زیادی را برگزار کردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث مالکیت فکری اشاره کرد و گفت: سه بند از نقشه جامع علمی کشور از حساسیت زیادی برخوردار است و مالکیت فکری جز این مباحث است چرا که باید بررسی شود و مالکیت فکری از قوه قضاییه جدا شده و به قوه مجریه برود.
وی با اشاره به اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی فوق قانون است گفت: مصوبات این شورا باعث اصلاح قانون میشود و سیاستهایی را که مقام معظم رهبری تبیین نمودهاند باید در این مصوبات لحاظ شود.
کبگانیان در پایان خاطر نشان کرد: نقشه جامع علمی کشور بسیار فشرده نوشته شده چرا که مقام معظم رهبری شرط گذاشتند که این سند نباید از تعدادی کلمات بیشتر شود به همین دلیل گاهی یک یا دو سطر در این سند وجود دارد که ۲۰ الی ۳۰ سیاست اجرایی برای آن طراحی شده و سیاست اجرایی یعنی تشریح دستوراتی که در سند نقشه جامع علمی کشور آمده است.