موسسات غیردولتی باید متناسب با جمعیت و نیاز بازار کار هر استان راه‌اندازی شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۹۶۷
رئیس جهاددانشگاهی کشور در بیرجند:

موسسات غیردولتی باید متناسب با جمعیت و نیاز بازار کار هر استان راه‌اندازی شوند

رئیس جهاددانشگاهی کشور در بیرجند گفت: موسسات غیردولتی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید متناسب با جمعیت و نیاز بازار کار هر استان راه‌اندازی شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور صبح امروز در سفر به خراسان جنوبی از مرکز علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی این استان بازدید کرد.

 

وی در بازدید از این مرکز با تاکید بر نقش دانشگاه علمی- کاربردی در حوزه آموزش عالی، گفت: با توجه به افزایش موسسات آموزش عالی در سطح کشور این موسسات می‌توانند سنگینی بار آموزش عالی کشور را کم کنند.

 

رئیس جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: با این حال موسسات غیر دولتی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید متناسب با جمعیت و نیاز بازار کار هر استان راه‌اندازی شود.

 

علیرضا معصومی، سرپرست دانشگاه علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند نیز با اشاره به اینکه 25 عنوان رشته فعال در این مرکز برای علاقمندان به حرفه­‌های مختلف وجود دارد، تصریح کرد: مرکز آموزش عالی علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند برای نیم‎سال نخست سال تحصیلی مجوز اجرای 10 کد رشته کارشناسی و هشت کد رشته کاردانی را اخذ کرده که چهار کد رشته جدید است.

 

وی با بیان اینکه مرکز علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند به لحاظ رتبه و برند آموزشی از مراکز قدیمی و برجسته استان به حساب می‌آید، گفت: رشته‌های کاردانی طراحی لباس، کاردانی فنی سیستم‌های کامپیوتری، کاردانی حسابداری واحدهای صنفی و کارشناسی مترجمی خبر انگلیسی از جمله رشته‌های جدید این مرکز است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار