آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۵۳۷
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان:

در حوزه گردشگری دانشجویان مهارت‌های گردشگری دریافت می‌کنند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای گردشگری در خوزستان، از مهرماه امسال واحد گردشگری دانشگاه علمی کاربردی با پذیرش دانشجو به تربیت نیروی ماهر می‌پردازد.

علی‌حسین حسین‌زاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بر اهمیت آموزش‌های مهارتی تاکید و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های مهارتی در استان خوزستان بخصوص در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین در حوزه کشاورزی امکان رشد و ایجاد مراکز علمی و کاربردی در سطح استان خوزستان به‌طور جدی در حال پیگیری است.  

 

وی همچنین با استناد به تاکیدات استاندار بر گسترش مراکز علمی و کاربردی و ایجاد اشتغال و کار آفرینی گفت: ایجاد مراکز جدید در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا با توجه به ظرفیت گردشگری در استان اولین مرکز علمی کاربردی گردشگری در سطح خوزستان تاسیس شد و از اول مهرماه امسال در سه رشته مرتبط با این صنعت اقدام به پذیرش دانشجو کرد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با اشاره به استقبال خوب از این مرکز ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های انجام شده در بهمن‌ماه نیز شاهد تاسیس حداقل سه مرکز در رشته‌های مختلف در استان باشیم.

 

حسین زاده با اشاره به استقبال خوب از این مرکز ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های انجام شده در بهمن‌ماه نیز شاهد تاسیس حداقل سه مرکز در رشته‌های مختلف در استان باشیم.

 

وی بر لزوم توجه به کیفیت آموزش نیز تاکید و بیان داشت: با توجه به وضعیت آموزش استان در حوزه‌ی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها امیدوارم با همت جدی رؤسای دانشگاه‌ها و پیگیری استانداری خوزستان طی یک برنامه‌ریزی کارشناسی‌شده شاهد ارتقای کیفیت آموزش در سطح استان باشیم.  

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی برنامه‌ریزی دقیقی را برای افزایش کیفیت آموزش آغاز کرده  که در این مسیر شوراهای آموزشی در تمام 32 مرکز آموزش علمی کاربردی استان تشکیل شده است و با نظارت شورای آموزش برنامه کیفیت آموزش دنبال می شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار