آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۹۶۹۹
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی میراث فرهنگی مشهد:

گردشگری سلامت بر اقتصاد، اشتغال‌زایی و‎‌ صادرات خدمات، تاثیرگذار است

رئیس دانشگاه علمی- کاربردی میراث فرهنگی مشهد با بیان این نکته که باید در حوزه گردشگری سلامت برنامه‌ریزی برای گستردگی آن داشته باشیم، تاکید کرد: گردشگری سلامت بر اقتصاد، اشتغال‌زایی،‎‌ صادرات خدمات در محل و جذب سرمایه تاثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مختارزاده شب گذشته در همایش دانشجویی «بررسی چالش‌ها، فرصت‌ها، راهبردهای توسعه گردشگری سلامت در استان خراسان رضوی» در  هتل پردیسان مشهد گفت: برگزاری این همایش به همت دانشجویان و حمایت اساتید دانشگاه علمی- کاربردی میراث فرهنگی مشهد است.

 

وی با ابراز تاسف از این‌که به حوزه گردشکری سلامت کمتر می‌پردازیم، افزود: گردشگری سلامت یعنی این‌که فرد برای حفظ سلامت و یا بازیابی آن مسافرت انجام می‌دهد، که انواع مختلف مانند گردشگری سلامت پزشکی، طبیعت درمانی و تندرستی دارد.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی مشهد با بیان این نکته که باید در حوزه گردشگری سلامت برنامه‌ریزی برای گستردگی آن داشته باشیم، تاکید کرد: گردشگری سلامت بر اقتصاد، اشتغال‌زایی، صادرات خدمات در محل و جذب سرمایه تاثیرگذار است.

 

مختارزاده نظارت را در حوزه گردشگری سلامت دارای اهمیت دانست و گفت: در زمانی که این صنعت رونق پیدا کرد، نباید از مسیر خود منحرف شود، به دلیل این‌که در دراز مدت گردشگری سلامت را دچار مخاطره می‌کند.

 

وی با تاکید بر این مطلب که بازاریابی گردشگری سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: گردشگری سلامت فرآیند تعاملی دارد، بخش خصوصی، دولتی و دستگاهای مرتبط باید در این زمینه با یکدیگر همکاری و هماهنگی داشته باشند.

 

رئیس علمی کاربردی میراث فرهنگی مشهد در پایان با اشاره به این موضوع که این همایش در جهت اهمیت دادن به حوزه گردشگری سلامت انجام گرفته است؛ یادآورشد: چگونگی جلب مسئولین از طریق همایش‌ها صورت می‌گیرد، امیدوارم این همایش‌ها در حوزه گردشگری سلامت ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار