کد خبر:۴۵۷۵۸
دومين همايش «فناوري هاي نوين صنعت ساختمان» آغاز به کار کرد
دومين همايش «فناوري هاي نوين صنعت ساختمان» با شعار صنعتي سازي و ارتقاي کيفيت ساخت در مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيما آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، در اين همايش دو روزه، راهکارهاي افزايش توليد صنعتي و ارتقاي کيفيت ساخت در کشور، معرفي فناوري هاي نوين در عرصه صنعت ساختمان، تعامل جامعه علمي با توليدکنندگان و سازندگان مسکن و نقاط ضعف و قوت فناوري هاي ساخت، مصالح و تجهيزات نوين بررسي مي شود.
همچنين در اين همايش دو روزه، کارگاه هاي تخصصي نيز با حضور استادان دانشگاه و کارشناسان ساختمان برگزار خواهد شد.
لازم به ذكر است، در اين همايش، قرار است فاطمي عقدا، رئيس مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن وزارت مسکن و شهرسازي و غرضي، رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان کشور سخنراني کنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا