اقدام دانشجويان پيرو خط امام محاسبات غلط اربابان استكباري را بر هم ريخت
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام، در اين بيانيه آمده است: امام (ره) امت آن اسطوره شجاعت و آزادگي، حركت دانشجويان را به خوبي ستودند و از اين حركت ماندگار و عبرت آموز به انقلاب دوم ايران تعبير كردند و 13 آبان بار ديگر روزي شد براي نه گفتن به قدرت هاي شرق و غرب.
اين بيانيه در ادامه آورده است: آن زمان كه آمريكا در خاك ملت ايران اسلامي سرگرم فتنه جاسوسي براي براندازي انقلاب اسلامي ايران بود به يكباره صداي عدالت خواهي و اعتراض يك ملت از حلقوم جوانان اين مرز و بوم (دانشجويان و دانش آموزان) اين سرمايه هاي اصيل انقلاب در آمد و در برابر چشم حيرت زده جهانيان، عوامل فتنه و آشوب و جاسوسان آمريكايي را به گروگان گرفتند و اعلام داشتند هيچ بيگانه اي چه آمريكايي و چه انگليسي حق دخالت و تصميم گيري براي ملت هميشه بيدار ايران را ندارند.
بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي ايلام در اين بيانيه ضمن گرامي داشت روز 13 آبان ماه اعلام كرد: بار ديگر نفرت و انزجار خود را از تمام فتنه ها و آشوب هاي داخلي و خارجي اعلام داشته و با تاسي به رهنمودها و سفارشات امام عزيز و با سر لوحه قرار دادن بيانات مقام عظماي ولايت، تا پايا جان براي حفاظت و پاسداري از اصل ولايت مطلقه فقيه ايستادگي و مقاومت مي كنيم./انتهاي پيام/