درآمد راهآهن 16 درصد افزايش يافت
به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از راه آهن جمهوري اسلامي، غلامرضا ميلانلو ميزان درآمد راه آهن جمهوري اسلامي در شش ماهه نخست امسال در بخش حمل و نقل بار را 2750 ميليارد ريال برشمرد و گفت: در شش ماهه نخست سال 87 از محل جابه جايي كه فقط 2370 ميليارد بوده در مقايسه با درآمد راه آهن 16 درصد رشد داشته است.
به گفته وي در حال حاضر فقط حدود هفت درصد بار كشور با شبكه حمل و نقل ريلي كشور جا به جا مي شود و مابقي جا به جايي كشور از طريق ساير شبكه هاي حمل و نقلي از جمله جاده اي انجام مي شود.
مديركل سير و حركت راه آهن جمهوري اسلامي تاكيد كرد: ميزان جا به جايي بار با شبكه حمل و نقل ريلي در كشور در قياس با ساير كشورهاي پيشرفته در زمينه حمل و نقل ريلي بسيار اندك است.
ميلانلو با انتقاد از ظرفيت اندك ريلي در تعدادي از استان هاي داراي ظرفيت بالاي جا به جايي بار تصريح كرد: متاسفانه در تعدادي از استان ها از جمله سه استان هرمزگان، يزد و اصفهان ظرفيت بالايي براي جا به جايي بار وجود دارد، اما به دليل ظرفيت محدود شبكه ريلي، بخشي از بارها با ساير شبكه هاي حمل و نقل جا به جا مي شود.
وي خاطرنشان كرد: انتظار مي رود با حمايت بيشتر دولت و توسعه شبكه حمل و نقل ريلي شاهد افزايش ظرفيت ها در اين بخش باشيم./انتهاي پيام/