برگزاري اولين جشنواره نظام مشارکت کارکنان دانشگاه صنعتي اصفهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۸۲

برگزاري اولين جشنواره نظام مشارکت کارکنان دانشگاه صنعتي اصفهان

اولين جشنواره نظام مشارکت کارکنان دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر احمد رضا زماني، معاون اداري و مالي اين دانشگاه با اعلام فراخوان برگزاري اولين جشنواره نظام مشارکت کارکنان دانشگاه صنعتي اصفهان، بيان داشت: اين جشنواره با اهداف افزايش روحيه و نشاط در محيط کار، بهره گيري از مشاوره کارکنان، حل مشکلات خود و سازمان، تسريع در تحول سازمان و بهبود ارتباطات سازماني برگزار مي شود.

وي محورهاي پيشنهادات را توسعه فعاليت هاي اداري دانست و افزود: اصلاح چارت سازماني واحد مربوطه و پيشنهاداتي که در اصلاح الگوي مصرف موثر باشد، در اولويت است.

معاون اداري و مالي دانشگاه صنعتي اصفهان مشارکت در اين جشنواره را عاملي در جهت تحول در سازمان دانست و يادآور شد: به بهترين پيشنهادات جوايز ارزنده اي تعلق مي گيرد.

لازم به ذکر است، آخرين مهلت ارسال پيشنهادات به معاونت اداري و مالي 15 آذرماه اعلام شده است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار