جشنواره سراسري تئاتر كودك و نوجوان ايثار در كرمانشاه برگزار مي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، كوشكي ديروز 17 آبان ماه در نشست خبري اظهار داشت: تهران، اصفهان، گلستان، گيلان، چهارمحال و بختياري، زنجان و كرمانشاه از استان هاي شركت كننده در جشنواره هستند كه از بين آثار ارسالي اين استان ها به جشنواره 150 اثر پس از بازخواني و بازبيني كودكان انتخاب شده است.
وي در ادامه ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در بين كودكان و نوجوانان و استفاده از ابزارهاي هنري جهت انتقال اين ارزش ها را از اهداف برپايي اين جشنواره عنوان كرد و اذعان داشت: هماهنگي هاي لازم به عمل آمده تا دانش آموزان استان در طول اين سه روز با حضور در مكان هاي نمايش آثار اين نمايش ها را تماشا كنند.
كوشكي با اعلام مكان هاي برگزاري جشنواره تصريح كرد: آثار برگزيده جشنواره در روزهاي 20 تا 23 آبان ماه در سالن هاي تالار شهيد بهشتي و سالن كانون پرورشي فكري كودكان و نوجوان به نمايش گذاشته خواهند شد.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران كرمانشاه در پايان گفت: صالح پور، اميني و تيرانداز كه از چهره هاي شناخته شده كشور هستند، از جمله داوران جشنواره خواهند بود.
لازم به ذكر است، در حاشيه اين جشنواره كارگاه آموزشي نقد تئاتر كودك و نوجوان برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/