کد خبر:۴۷۸۷۹۵
مشاور وزیر راه و شهرسازی:

رفع تحریم‌ها مسئله رکود را حل نمی‌کند

مشاور وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه تحریم‌ها رکود را حل نمی‌کند گفت: در این زمینه دولت به‌دنبال پیدایش عامل رکود است و دو محور اصلی برای رکود نیز کاهش تقاضای کل و نداشتن منابع خروج از رکود است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین عبده‌تبریزی امروز در نشست بررسی مسائل اقتصادی ایران اظهار داشت: متاسفانه شرایط کنونی اقتصاد جامعه چندان مطلوب نیست و در این زمینه دولت یازدهم در شرایطی بر سر کار آمد که تولید ملی رشد منفی یافته و نرخ تورم به ۴۰ درصد رسیده بود.

 

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: علاوه بر آن هم‌اینک نظام بانکی کشورمان با مشکلات بسیاری رو به رو بوده و ضمن کسری صندوق‌های بازنشستگی، بدهی میلیاردی داخلی فراوانی نیز دارد.

 

وی با اشاره به اینکه رکود جهانی سبب کاهش آن در ایران شد تصریح کرد: در این زمینه شرایط جهانی سبب شد که تورم از ۴۰ درصد به ۹ درصد کاهش یابد و در این رابطه با توجه به اینکه رکود آثار سوء اجتماعی فراوانی دارد بنابراین باید برون‌رفت از آن در نزد مسئولان بسیار جدی باشد.

 

عبده‌تبریزی با اشاره به وضعیت بیکاری بانوان استان آذربایجان‌غربی افزود: متاسفانه هم‌اینک ۴۵ درصد بانوان باسواد این استان با مشکل اشتغال مواجه هستند.

 

مشاور وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه تحریم‌ها رکود را حل نمی‌کند بیان کرد: در این زمینه دولت به دنبال پیدایش عامل رکود است و دو محور اصلی برای رکود نیز کاهش تقاضای کل و نداشتن منابع خروج از رکود است.

 

عبده‌تبریزی با اشاره به درآمدهای امسال دولت اظهار داشت: امسال ۲۵ درصد درآمدها از محل فروش نفت و ۷۵ درصد نیز درآمدهای مالیات بوده است بنابراین در چنین شرایطی بانک‌ها باید پول را داخل اقتصاد سرازیر کنند تا کشور از شرایط رکود خارج شود.

 

مشاور وزیر راه و شهرسازی جمعیت شاغل کشور را ۲۵ میلیون نفر عنوان کرد و گفت: نرخ مشارکت در نیروی کار در استان آذربایجان‌غربی ۳۷ درصد و ضریب مشارکت زنان در کل ایران ۱۷ تا ۱۸ درصد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار