برگزاري جشنواره توليد محتواي الكترونيكي در استان مركزي
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۷۷

برگزاري جشنواره توليد محتواي الكترونيكي در استان مركزي

رئيس سازمان آموزش و پرورش استان مركزي از برگزاري نخستين جشنواره توليد محتواي الكترونيكي دوره‌هاي آموزشي كوتاه مدت ويژه فرهنگيان استان مركزي در 8 بهمن ماه در مرکز تربيت معلم شهيد باهنر اراک خبرداد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراك، سيف‌الله كريم‌زاده چهارشنبه 20 آبان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين جشنواره با توجه به اهميت و كاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات در تسهيل يادگيري و آموزش و ارتقاي مهارت و دانش كاركنان برگزار مي‌شود. 

وي تصريح كرد: توسعه و تقويت فرهنگ استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباط در آموزش معلمان، ترغيب و تشويق معلمان و مدرسان به توليد محتواي الكترونيكي، به كارگيري ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي معلمان و مدرسان در توليد محتواي الكترونيكي و ايجاد زمينه براي شناسايي افراد توانمند و علاقمند، ارتقاي كيفيت آموزشي دوره‌هاي كوتاه مدت، فراهم كردن زمينه برگزاري دوره‌هاي آموزش الكترونيكي و مجازي ضمن خدمت از مهم‌ترين اهداف برگزار اين جشنواره است. 

رئيس سازمان آموزش و پرورش استان مركزي بيان داشت: آموزگاران و معلمان در دوره ابتدايي، دبيران دوره راهنمايي، متوسطه نظري و پيش دانشگاهي، هنرآموزان دوره فني و حرفه‌اي و كار دانش، مديران، معاونان، مشاوران و مربيان پرورشي مدارس ابتدايي، راهنمايي، دبيرستان و هنرستان، اساتيد مراكز تربيت معلم و آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي و كاركنان اداري مناطق و سازمان مي‌توانند در اين جشنواره شركت كنند. 

كريم‌زاده با بيان اينكه مراسم جشنواره توليد محتواي الكترونيكي هشت بهمن‌ماه در مركز تربيت معلم شهيد باهنر اراك برگزار خواهد شد، گفت: آخرين مهلت دريافت آثار تا 24 دي ماه است. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار