آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۶۶۵۵

جشن پیروزی انقلاب در دانشگاه رامین خوزستان برگزار شد+ تصاویر

بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان جشن پیروزی انقلاب را با حضور پرشور دانشجویان در محوطه دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور بیش از ۸۰۰ نفر از کارکنان، اساتید و دانشجویان در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار شد.

 

حجت الاسلام جولایی مفرد، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه رامین خوزستان در این مراسم سخنرانی کرد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان در حاشیه این مراسم اظهار داشت: بسیج دانشجویی به عنوان یک تشکل منسجم دانشجویی چندین برنامه متنوع دیگر برای دانشجویان در این روزهای انقلاب تدارک دیده است.

 

وی هچنین با دعوت از همه آحاد مردم برای حضور راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه رامین نیز به شکل منسجم برای دفاع از آرمان ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا می کند.

 

                                        

                                        

                                     

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار