کشف جسد دختر ۲۵ ساله در هالهای از ابهام
تحقیقات تیم جنایی برای شناسایی هویت دختر ناشناسی که جسدش بامداد امروز در محله یافت آباد کشف شد آغاز شده و تحقیقات برای شناسایی عامل این جنایت ادامه دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ساعت یک بامداد امروز مسئولان بیمارستان شهدای یافتآباد خبر مرگ مشکوک دختر جوانی را به مأموران کلانتری 151 یافت آباد اعلام کردند. با حضور مأموران در بیمارستان مشخص شد دختر 25 ساله دقایقی قبل در کوچهای نزدیک به بیمارستان شهدای یافتآباد در حالیکه لباس راحتی بر تن داشته است و ییجان بوده است، به بیمارستان منتقل شده، همچنین روی صورت دختر جوان آثار ضرب و جرح سطحی وجود داشت.
با اعلام مراتب این اتفاق به بازپرس کشیک قتل؛ محسن مدیر روستا؛ بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران دستور انتقال جسد وی را به پزشکی قانونی صادر کرد و تحقیقات درباره علت اصلی مرگ دختر 25 ساله ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.